13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимена мечтай ,си ,да да учи, да работи да внася осигуровки за да може мутри и ченгета , и роми , и селски тарикати да крадата от държавата ,а също да създаде деца -които да работят като роби на бг мутрите за 400 вл на месец ,мда -ей го веднага тича да се връща в шибанария,и да изпълнява твоите желания.Мда Бггетото има нужда от млади добрички милички умни работливи роби .... закривай гетото ....

12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСлед два месеца заминавам в командировка там.-------И като заминаваш командировка там какво ?То що не дадеш твоя адрес , сигурно е в 9-тия картофен пояс на Софето.

11

Анонимен

преди 8 години

Браво!

10

Анонимен

преди 8 години

САЩественпреди 19 секундиЗа това тази страна е велика, да живее САЩ, да са живи и здрави всички българи отвъд океана!==============След два месеца заминавам в командировка там.Ако обичаш, би ли си дал адреса (ако е около Чикаго), искам само да те видя на живо колко си велик - ти и твоите близки?След това ще може да го потвърдя.ПП Иначе може да ми отговориш, че живееш някъде по диагонала - Тексас или ЛА :)

9

САЩествен

преди 8 години

За това тази страна е велика, да живее САЩ, да са живи и здрави всички българи отвъд океана!

8

не съм роб

преди 8 години

До АнонименНашето момче да си дойде тука, да се задоми, деца да отгледа и да навие и други негови познати да се върнат - от това има нужда загиваща България. И театри, и всичко ще се възроди, ако има хора и то млади българи, че вече по села и градове повечето мургавеят и от театри не се интересуват........с една дума България има нужда от наивни патриоти-роби !

7

Анонимен

преди 8 години

Нашето момче да си дойде тука, да се задоми, деца да отгледа и да навие и други негови познати да се върнат - от това има нужда загиваща България. И театри, и всичко ще се възроди, ако има хора и то млади българи, че вече по села и градове повечето мургавеят и от театри не се интересуват.

6

Анонимен

преди 8 години

който е помогнал на българския народ освен омраза не е получил другоИсторията така казва, сиреч фактите

5

Анонимен

преди 8 години

то селата са територия от години. На тях не им трябва театър

4

ГУРБЕТЧЪЯ

преди 8 години

НАСКООО ,НАСКО ! НЕ ПОЗНАВАШ НАРОДА СИ МОЙТО МОМЧЕ ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МУ ПОМАГАШ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТЕ ПЛЮЕ ! НЕБЛАГОДАРЕН НАРОД ! ЕС ДАВА МИЛИАРДИ ЕВРО ПОМОЩИ ,НО БЪЛГАРИТЕ НЕ ПРЕСТАВАТ ДА ПЛЮЯТ ПО ЕС , С ТЕБЕ ЩЕ Е СЪЩАТА РАБОТА !

3

Чекист

преди 8 години

Остана само Бока да отреже лентата... :)Браво на момчето. Хубав българин.

2

Анонимен

преди 8 години

Браво ! Супер идея!

1

Анонимен

преди 8 години

Доста глупава идея. Българинът е оскотял, дай му биг Брадър, Камелия, Фики и Азиз, да и прави селфита и да гледа шоуто на Слави - кой ще ти ходи на театър освен няколко хиляди интелектуалци в София.