13

партиен член

преди 8 години

Карам и кола и мотор.Не разбирам тази омраза към мотористите.Нима тия с колите дето карат като луди са по малко? Какво ви пречи ако на сфетофара има колона и някой мине покрай вас.Яд го е някой че ще чака а оня не.Ако тия с моторите се качът на коли по малък ли ще е трафика? Свиквайте моторите се увеличават всеки ден.

12

bg real

преди 8 години

добре де мене като правоспособен ще ме скъсат от актове, а тези "гласопадователи" без книжки все едно нищо не имало

11

Неделен шофьор

преди 8 години

До АнонименТова с "донорите" е толкова грозно изказване, че ми се повръща. Жалко, че за такива коментатори няма как да се прелее малко мозък. И ако се замисли човек, по-добър донор става от някой, загинал в кола, защото органите му ще са по-запазени? Разбирам, че дребната злобна душичка няма какво друго да прави, освен да се радва на кръвта по новините...Научете се да си карате в лентите, да се оглеждате и да си използвате мигачите, тогава решавайе кой е "донор".

10

Анонимен

преди 8 години

Моторджиите у нас карат безобразно. 1. Питам - разрешено ли е от правилника да се промъкват между колоните от коли по светофарите?И ако не е, защо се правят от КАТ на слепи, все едно не ги виждат, че постоянно танцуват между колите. Виждал съм момиче-мотористка си кара съвсем прилично и си стои в лентата без да кара рисково. Но, са много малко тези разумни същества. Повечето моторджии имат психика на хора със свръх привилегии на пътя, щото били на мотор.

9

Аз

преди 8 години

Естествен подбор !

8

Анонимен

преди 8 години

До zeusсистемата е така измислена че ако не платиш за книжка ако ще и като Кен Блок да можеш да караш пак ще те скъсат.Нали пробвах ходих там на изпити учих шофирах и на изпитът поуграмотният изпитващ ( трудно му се разбираше българският) реши че ще няма да съм шофьор.И така.Горнах 1000 лева сега се оглеждам за другият начин.Все пак кара ми се автомобил.

7

Анонимен

преди 8 години

Нищо им няма.До седмица са отново по моторите колите пак ще правят безумия с 100,200км отново ще газят пешеходци или невинни нямали късметът да се разминат нормално.После ще убият някой ще им дадат условни те ще кажат че съжаляват и пак старата песен.Лекарство за тъпотия и малоумие няма.До живот е.

6

x

преди 8 години

До Анонимен Така е,но се питам,защо в София не харчите пари, за да върнете селянина там,където му е мястото,а харчите са удобства,които ПРИВЛИЧАТ ОЩЕ СЕЛЯНИ И ПО ТОЗИ НАЧИН ОБЕЗЛЮДЯВАТ ЦЕЛИ РЕГИОНИ.ОТГОВОРЪТ Е ЧЕ Е СБЪРКАНА ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКА ПОЛИТИКА ПО ТОЗИ ВЪПРОС!!!!!!! КАКТО И ПО МНОГО ДРУГИ...

5

Анонимен

преди 8 години

Държавата е виновна с бездействието си за може би над сто хиляди продадени книжки на роми и по глупави българи! Аз съм очевидец на това, половината ми познати си купиха книжки преди 7-8 години .Аз съм съгласен на всеки 5 години всички шофьори да бъдат задължени да минават проверовъчен, и тогава ще отпаднат купени те 6 ники и хората които вече не стават за шофьори.точка

4

Анонимен

преди 8 години

И по зле ще става :)

3

гробарят

преди 8 години

Докога все така ще я караме?Псевдопарламентат да се събере извънредно за да се вземат адекватни мерки за безотговорните, нагли псевдошофьори,дори да се криминализира карането без книжка , да се завиши контрола върху инструкторите и да се стига до отнемането на лицензите им за корупционни практики.

2

Анонимен

преди 8 години

Селяка си кара бараката на село без да има книжка, като не си дава сметка, че застрашават чужди животи. Селянията и основен убиец не само по пътищата. *** превърна София на селяшка паланка където се ека и мйека. Но вървим към Европа само с МПСта но не и цивилизовано.

1

Анонимен

преди 8 години

Не са само купените книжки! Вече чувам за доста млади хора, които си карат, а нямат и никога не са имали книжки. Ама те си можели, понеже карали от доста време... Такива шофьори дали познават знаците и дали знаят правилата? На въпросите ми как се оправят като ги спре КАТ отговарят: "с пари"!