11

Анонимен

преди 8 години

buntove i grajdanska triabva tva iztinata ....

10

*

преди 8 години

Стига с тая минимална заплата.Скоро всички ще работим за минимална заплата,защото другите заплати са замразени от 6 години и продължава да е така.Получава се така ,че специалисти с висше образование и над 20г. трудов стаж ще вземат до 1-2 години същата заплата като един неграмотен общ работник.

9

геро

преди 8 години

Аз предлагам мин.заплата ЕДНА ДЕСЕТА от заплатата на шефа на БНБ.Или айде,последно - една двайсета.В края на крайщата няма четири т а ш а к а,или два мозъка,или 10 ръце...

8

Анонимен

преди 8 години

Пффф, средната е осемстотин и нещо, значи минималната трябвало да е към 400лв. Сега е 380. Голямо увеличение, голямо нещо.

7

Анонимен

преди 8 години

Бе, ай стига с таз минимална заплата. И какво като стане със 100 лв по- висока? Масовите смешни заплати от 500-600 лв. изобщо не ги "бърка" това покачване и си седят така 100 години.

6

Емил Николаев

преди 8 години

Моята пенсия е 50лв. Над 4год. ме въртяха и не ми даваха никаква пенсия в след пенсионни години. Така ще бъде и в бъдеще,ако не се случи нещо положително....ще въртят,ще сучат и няма да дадат на обикновените хора пенсии с които да може да се живее достойно. Положителното ще настъпи ако цялата тази *** и система от 1990г. та до днес не бъде премахната....

5

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да кажа , ще е малко...хотел с вси1ки екстри, плаж сълза, никой не ти иска пати за чадър, сянка, шезлохг или , че си кихнал....Ядене супер, пресно, вкусно, Обяд, ве44еря, това всичко ми струва 453 лв с пътя....Никага няма да стъпя на нашето море....да плащам за измислени от вас екстри...А да допълня, бях 7 дни с всичко платено..Там хората живеят в бяла държава...А тук за да отида само домо до морето трябва да дам най малко 130 лв за гориво...за друго да не говорим...Така , че не ми говпри за разни глупави и неосъществими идей ...всичко идва от вас !!!

4

съвети

преди 8 години

Спрете да давате помощи и ще мотивирате 1 000 000 човека да се квалифицират и работят а тези които не работят не ги лекувайте и не им помагайте така всеки работещ ще мине в бялата икономика и на черно никой няма да иска да работи.Пуснете и часни здравни каси и така ще се появи конкуренция и здравеопазването ще се подобри.

3

Анонимен

преди 8 години

Брех то големи умници в това КНСБ.Нали кано увеличиш минималната заплата с 50 процента вече няма да е минимална,а средна работна заплата!Егати и ***.

2

читател

преди 8 години

Да си оправите заглавието! От средната, не от основната. Нерде Ямбол, нерде Стамбол. Средната е една, основни - много. Пишман текстописци! А! Колко ли е средната заплата на журналистите? А основната?

1

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

"Минималната заплата 50% от основната, иска КНСБ" - ЗАГЛАВИЕ НА СТАТИЯТА"КНСБ настоява постепенно, трайно и ежегодно да се увеличава минималната работна заплата с цел да достигне 50-55 на сто от средната работна заплата, обяви лидерът на синдиката Пламен Димитров, цитиран от БТА."БЕЗ КОМЕНТАР...