22

Анонимен

преди 8 години

Приятел скоро се върна от Турция. Светлинни години напред! Всеки ден се сменя бельото, обслужване 24 часа, внимание и уважение. Храната изключителна, уважение, уважение и уважение!!!!! Намерето го на нашето Лай...морие и ми се похвалете. Селяндурщината и лакомията, алчността на местната власт ще прогонят и последните ентусиасти. След 5 години ще се молят!!

21

Хъммм

преди 8 години

Крайно време е да излезе някой и да ни обясни, как тукашния антракс не е същия като американския и затова месец след като се разчу за случая органите си траят и само успокояват хората

20

aaaaaaaaa

преди 8 години

Сега Бойко да започне да уволнява-първо -областния управител на Варна ,после министърката с конската физиономия-на туризма ,после шефа на агенцията за контрол на храните във Варна -покажи Бойко ,че имаш твърда ръка!

19

Анонимен

преди 8 години

ЦРУ ни пусна Антракс..

18

до 20

преди 8 години

Ей, ама вярно само *** *** е наел *** да ни плюят, честно. Ти твоя въображаем едногодишен син с телешко ли го храни бе, чук? И хайде кажи името на заведението, ама ся няма как да си го измислим, нали?

17

абе

преди 8 години

От нас*аните плажове на Гърция и Турция туристи се връщат с ***, те тръгнали да ми говорят за нашите . Колко хора умряха от тоя антракс? 200? 2000? Един, и то щото му се досвидяло да изхвърли умрялата крава.

16

Nobody

преди 8 години

И не забравяйте - Батя нареди да се почива в БГ.

15

Анонимен

преди 8 години

Кравата дошла от Турция, преплувала по морето и хооп във Варна.Така каза бате Солакоф по скат.

14

Анонимен

преди 8 години

Тази новина че има Антракс е стресираща не е само Варна ами и всички туристи ще пукнат !!!Бойко Борисов веднага да мобелизира воените и да затворят град Вална и пириметарада стрелят на месо и труповете заровени на дълбоко с много вар отгоре.Майка ви де ба ЧУМАВА !!!

13

Анонимен

преди 8 години

Спорите на антракса виреят 15 години в почва 10 във водата.Как така да няма опасност ???ИМА ОПСНОСТ БЪЛГАРИЯ Е ЗАСТРАШЕНА БЕ ХОРА !!!ТОВА Е ЧУМА от която дори Хитлер се е страхувал да разработва .Прочетете в гугал 50 години където е имало антракс нищо не остава !!!Нямало опасност -ВАРНА,ДОБРИЧ ще изпукат кат кучета и е много болезнено и заразно !

12

очакваше се

преди 8 години

Една от опорните точки на комунистите тази година е да съсипят туристическия сезон на морето ни....

11

Анонимен

преди 8 години

това все от една и съща умрялаот антракс крава ли се разнася.

10

Анонимен

преди 8 години

Приятно Прекарване на нашето Антраксоморие! Хапвайте месце и се молете да ви не среща дявола. И догодина елате пак. Антракс ще има за всички от сърце, хайде да му тропнем ний едно хорце.

9

ognyanz

преди 8 години

Как така с една крава успяха да заразят заведенията в цяла Варненска околия?

8

Анонимен

преди 8 години

Пробите положителни , но риск за хората няма ???!!!!! Докога тези "Бизнесмени" на които и държавата им прави теманета ще ни тровят в Името на своята печалба, цялата държавна машина работи за тях, проверяват намират гафове и пак не ги затварят!Били ги затворили, друг път!!!! По цялата ивица заведенията работят на пълна пара !!

7

Анонимен

преди 8 години

Спокойно-о-о-о-о,корабът потъва1вода-тоест антракс и лед със свински *** има за всички.....и то от сърце!

6

Анонимен

преди 8 години

Антракс. Заради него в щатите направиха луди проверки и маса народ отиде в затвора или плати големи глоби. Ако нищо не се направи в България, ще видим падане на визите през крив макарон.

5

Анонимен

преди 8 години

На тазгодишния сезон му върви като да е урочасан, май. То не бяха свинарски ледове, не бяха антракси, не бяха разбили се хеликоптери, не бяха нещастни случаи с удавяне, какво ли не беше.

4

Анонимен

преди 8 години

Ама какви сте такива патриоти бе, не ви е срам. Защо не слушате Тиквата и Плевела.Почивайте на БГ-Мутроморието. Може да ви сервират лед, миришещ на *** за уискито, може да хапнете някой антракс, може някои мутри да ви понатупат на плажа. Могат да ви оберат, откраднат колата, дори да ви убият.Но знам, че вие сте патриоти-геребарсти и въпреки пречките ще почивате на Бетоморието.

3

Шивачът от Панама

преди 8 години

С една крава половината черноморски заведения са дроб. Представям си ако бяха две или три. Този успокоителен тон започва да ме тревожи чак.