30

първо основно курви

преди 6 месеца

зависи. племенника го бият и тормозят всеки ден. психоложката вика че това не е проблем.

29

кака мара

преди 8 години

идеята е супер!трябва да има такъв регистър и за родителите-налиташ на бой на учителя-спират ти детски,помощи и всякакви такива,гледаш си отрочето вкъщи,водиш го на изпити и ако се провали,лишават родителя от родителски права,а детето го взема държавата....

28

ohi muhi

преди 8 години

:)))uchitelite i direktorite da sa karatisti s cherni kolani :))))) da rabotiat s usmivka za 5 pari kata den :))))) vakanciite bashka :)))))

27

Natural born killers

преди 8 години

Тая Вержиния Трайкова неква ненормална е нали?Ония маймуни се разкарват с ножове боксове а това за което мечтаят е да станат гангстери тип южноамериканска фавела тая обяснява как ще се травмират психически защото щели да ги сложат в списък.Трябвало е като ученичка редовно да и разбиват джуките да я бомбят за пари дрехи или нещо друго та да се научи за какво става въпрос. Човек "сбърква" вместо 2 лъжици захар да си сложи 3 или да забрави да си плати телефона.А онези са си престъпници от деца.

26

Анонимен

преди 8 години

Биеш се извън училище - получаваш черен колан!

25

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се изключват и ако искат да завършват като частни ученици. Мама и тати като не могат да си възпитат келешчето както трябва, ще плащат. Лошото е че в момента системата е такава и точно такива *** успяват в живота. Но за това образование не им трябва.

24

Анонимен

преди 8 години

бОЙ ПО КАСКИТЕ!

23

Втрещен

преди 8 години

Списък няма да помогне!Агресивните да се изключват от училище и да се обучават като ученици в самостоятелна форма.Интересен факт е, че дума не се споменава за пушенето като нарушение от учениците.

22

Попов

преди 8 години

Списъкът трябва да е един единствен, пазен централизирано в МОН, с ЕГН, за да може да е независим от училището на ученика, а когато ученик се мести в друго училище, така ще може да се провери какво да се очаква от него.Всъщност идеята може да се обобщи - обща, централизирана база на характеристиките (досиетата) на учениците. От тук и общата проследимост на заетостта на училищата, ресурсите, бюджетите и т.н. Така ще се намали общата бумащина в училищата.

21

Анонимен

преди 8 години

Те си правят и снимат "Истински истории" и собствен "Биг Брадър". Така учат от телевизията. Преподавателите им са Иван и Андрей, Дядо Слави, Зуека и Муека и Рачко, Съдебен спор. Хората пари направиха със снимане.

20

Анонимен

преди 8 години

продължение Финландия е държавата с една от най-модерните и доказали се образователни системи, идеята сега е да се премахнат предметите, а образованието да се изучава чрез явления....къде сме ние. Искаме още да слагаме децата на чина, да мълчат, да се шамарят при нужда и парадоксално е, че в 12 кл., когато са на 18 г. т.е. вече са самостоятелни хора, да ходят родителите им на родителска среща....това е не просто абсурдно...а не знам как да го нарека. Все едно баща ми да дойде на раб. ми място.

19

Анонимен

преди 8 години

В 21 век сме. Не е нормално децата за бъдат "заковани" на чина 40 мин., сякаш сме 18 век, обр. процес чрез игри, въобще чрез движение в Бг са табу. Децата все още получават забележка, че се въртят в час, няма нищо по естествено да се обърнеш, когато някои ти говори, подреждането в полукръг на чиновете е непознато, а по света се прилага от повече от 100 г. Подтискането на децата, липсата на креативни форми на преподаване, водят до агресия и насилие. С бой и методи от преди 40 г.,няма да стане.

18

Батман

преди 8 години

За мен лично трябва да се върне метода учителите да могат да бият учениците...Аз на времето не можехме да кажем гък по време на час, а пак сега нямам думи..

17

gost

преди 8 години

интересно мие родителите кааде са питам аз да не стане като тоя вид родители дето са в от 8 сутринта заседнали на бира та питам аз и трагнали да коментират кои кои е в кафетата коментирам това ми писна от такива дето са в един малак град на какво сам попаднал ли мна такива дето сам ги мислел за хора знаеики ги от деца явно сам се обаркал та те станаха и женени такива и затова го коментирам не си гледа работата като родител но в кафето е зел да дава акал кои кое и какав е

16

Анонимен

преди 8 години

Потенциални кандидати за Гуантанамо от първи клас. Да живее свободата! Ликувай, българино!

15

дюнера

преди 8 години

Поведението на децата по училищата е огледален образ на поведението на самия народ, на самите възрастни. Правят това, което виждат в обкръжението си, а то е безредие, шуробаджанащина, мошеничество, лицемерие, чалгария.. Единствения начин е домашното възпитание още в ранна възраст. Но съм останал с впечатлението, че много родители не се захващат и не обръщат достатъчно внимание на децата си. Не им се обяснява, а трябва. Проблема идва още от семейството и от ценностите в тази загубена държава.

14

Анонимен

преди 8 години

Това едва ли ще важи за тези които, не са стъпвали в училището, но нямат нито едно отсъствие.

13

Буаааахахахаа

преди 8 години

Не е проблем ако се биеш , въпросът е да не биеш някой друг

12

произвол

преди 8 години

А как да се защитиш, ако те впишат в този списък без да си виновен? Не подлежи на обжалване пред никой-гаранция за произвол

11

Анонимен

преди 8 години

На българина докато не му бръкнеш в джоба,мерки не взима.Глоби за всяка проява на насилие от страна на отрочето.Система за събирането им-няма социално слаб съм или ако искам ще платя.Който няма пари-общественополезен труд със синковеца му,който има-ще плаща (колкото повече бави,толкова повече сумата се покачва).Чудно дали Цвета Брестничка е влизала в училище,откакто го е завършила и дали организацията й е обсъдила мерките,които предлага,с учители.