9

Анонимен

преди 8 години

А бе какво е това българско национално радио което дава думата на явни руски агенти като Волгин и Лили Маринкова ? Радиото трябва да е национално отговорно а не трибуна на национални предатели.

8

Меглена

преди 8 години

Защо да си ходи това ръководство,като е заплашило интереса само на шепа хора.Аз работя в една регионална програма и искам да чуят,че ние си обичаме и централното и нашето ръководство.Аз съм против оставките.Чуйте и нашия глас колеги !

7

РАДКО рАДОСТНИЯТ

преди 8 години

До НаскоВсъщност БНР ще има,докато има българска държава,така е по света.Но е срамота човеченца като Янкулов и докаралият го в радиото Калин катев да управляват.Те сбъркаха семействата си с касата на общественото радио.И трябва да си изсърбат попарата.Време е управителния съвет да върне служебните коли и да опразни папките си.Айде ходете си.Ненужни сте!Защото допуснахте Иво Тодоров за програмен директор,Михаела Божидарова за изпълнителен директор и сума ти недоразумения като директори на дирекц

6

hmh

преди 8 години

Очевидно целият ресурс на Янкулов и сие е впрегнат тук, да коментира неграмотно. Получава ви се и да не се правите :)

5

sm

преди 8 години

1. iankulov da spodeli kak e izbrall programnia dir.2. todorov poluchava li hon ot sredstvata po ebranet i za kakvo.3. ivkata protestira li kato program dir?

4

Матю

преди 8 години

До Анонимен 1БНР няма да се оправи, докато там има сорсолизци като Силвия Великова!

3

Des

преди 8 години

Тоя какво иска да каже? Може би, че се разграничава от действията на ръководството? Ако е така - вън, защото той е част от ръководството и каквото и да е личното му мнение трябва да застане зад него. Евала на Янкулов и дано да има волята да продължи, за да изрине ***.

2

Наско

преди 8 години

Това е естествения път на БНР, повечето им слушатели си заминаха, други са на път.

1

Анонимен

преди 8 години

БНР няма да се оправи, докато там има съветски *** като Волгин.