31

Венета

преди 8 години

Искам да се откажа от българското си гражданство не искам децата ми да живеят в тази държава на жестокост насилие и беззаконие.Нацията ни загива да не кажа загина.

30

Анонимен

преди 8 години

Не съм расист ,но не знам дали има нещо лошо да искаш промени. Това не са единствените индивиди от този номадски народ. Със сигурност има отделни "личности" които се отличават от останалите с някаква по-голяма перспектива за развитие, но защо не се направи един психологичен профил на всеки един от тях и не се вземат пръстови отпечатъци. Много добре се разбира кога някой е психически лабилен ,такива хора не трябва да са на свобода ,защото са социопати проявяващи изблици на агресия.

29

Коментатор

преди 8 години

Днес времето беше слънчево, надявам се да не ме изтриете!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Тодор Живковия комунизъм създаде тези ГНЕЗДА в България , сега вече нищо не може да се направи

27

Анонимен

преди 8 години

за тях няма никакъв проблем , като умре коня те ще си го разфасоват и изядат , така ча безмислени Коментари

26

Анонимен

преди 8 години

Турция ще е първата европейска икономика през 2050 г.

25

cCc

преди 8 години

След 2050 та година ще бъде най светло.

24

cCc

преди 8 години

Светлото бъдеще на България!

23

cCc

преди 8 години

Бъдещето на България!

22

Констатация

преди 8 години

Добре де, видно е, че има заплаха за УБИИСТВО с метална траба ПРОКУРАТУРАТА НЯМА ЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА И В ЗАТВОРА ......Плюс КРАЖБА НА ЖЕЛЯЗО И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ СКАПАНА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ИЗВЕРГИ ...

21

правозащитник

преди 8 години

Как може така??? Да нарушите така правата на тези бедни и онеправдани хора,като ги снимате без тяхно съгласие.Да им правите забележка и то на чист български....Сега Хелзинкския комитет като отнесе въпроса до онези в Брюксел,какво ще стане? Лошо Седларов,лошо! Трябваше да си подложиш главата да те ковне със железото,за да си политкоректен,а ти-забележка. Сега вече те нарочиха за расист,ксенофоб и куп названия. Е това е Република България. Аз лично предпочитам онази НРБ.

20

Кукувица

преди 8 години

Какъв е смисълът да се пишат коментари, след като от написани 134 са оставени 37 т.е. 27,6% или по друг начин казано- по-малко от 1/3. Къде ви е свободата на словото и демокрацията? Или свобода има само за тези, които могат да си я купят? Аз лично се отказвам да коментирам.

19

до: бавноразвиващия

преди 8 години

Колко си *** Александре , това с биенето на конете Ромито го прават от Тодор Живково време до днес , нищо ново , къде бяхте 30 години че сега сте се сетили

18

Сега да ги впрегнат

преди 8 години

те да теглят тази каруца - така, както е натоварена с железа. Ако не успеят да я теглят, да ги налагат със същата верига! Такива от друг вид отношение не разбират. Ако се опиташ да им говориш човешки, мислят те за ***, а нищо чудно и да те набия просто ей така, като вид забавление в свободното време.После се сърдят, когато някой им каже, че се държат като еди-какво-си и затова ще се отнасят към тях като към еди-какво-си. Макар че на мен не ми е известен случай кон да бие с верига друг кон.

17

Анонимен

преди 8 години

Къде е умният бат Сали и Кънчев?Хубава работа ама ...

16

художника

преди 8 години

Понеже толко им е "мозъка", утрепаха си животното и сега че дърпат те каруцата или джилязуту на гръб, да им дойде "акъла"

15

шимпанзе

преди 8 години

Някои има интерес в тези дни да пали етнически проблеми.В момента държавата се стяга за битка с добре организираната мафия.Нека усилията ви бъдат в тази посока,така,че първосигналното захапване на банана не е добра идея

14

Анонимен

преди 8 години

В тази нещастна държава има ли премиер и правителство???

13

Анонимен

преди 8 години

Защо аз ако искам да имам домашно животно трябва да отида при ветеринаря, да го регистрирам, да го ваксинирам, да го чипирам, да го водя периодично на прегледи, да го обезпаразитявам? Защо хората на село за да отглеждат животни трябва освен гореизброеното да да плащат данъци за животните, да им осигурят добри условия за живот, а за някои други всички тези правила не важат? Този кон ветеринарен лекар виждал ли е през живота си, обезпаразитен ли е, какви грижи се полагат за него? То е очевидно!

12

ля ля

преди 8 години

е "генерала" се снима през това време с цветенцата си на двора ! смях