22

до 21

преди 9 години

научи правилника за движение и после давай акъл как се кара в Европа. а и тези който са ти написали + и те толкова разбират. Или и ти си с купена книжка.

21

Анонимен

преди 9 години

Чудех се откъде идват в София нахалните шофьори- идват от Пловдив

20

Анонимен

преди 9 години

Ако бяхме в Европа щяха да глобят цивилната колаВ Бойкостан глобяват колите със специален режим и разсъждават логично- защо да се бърза за спасяване на болен? Я по-кротко. Да не би да е някой политик,който бърза за пореден купонУ нас се дава преднина само на далавераджиите. Простолюдието да си мре

19

Американ

преди 9 години

А защо този тиквар - шофьорът на линейката - не е пуснал сирената? И се прави на ударен сега... Виновен е от всякъде, да не му се дава вече да кара служебна кола.Каруца - може.

18

Анонимен

преди 9 години

а преченето на линейки е национален спорт, защото всеки излиза до бакалията с автомобил. е как да преминават линейките, дами и господа? то си е страшно направо

17

до 17

преди 9 години

така е. шофьорите в българия са много добри в "позорните" дисципли - местене на кофи, къртене на плочки, висене в задръствания, по-дълги от самото разстояние за изминаване, псуване, тарикатстване, каране на стари автомобили, обетоване на тротоари и блъскане с колички. няма по-долно и окаяно племе от тях. не знам как половината градско население се навива да шофира, но *** ще има винаги.

16

живко

преди 9 години

Живея в ню йорк от 12 годишен. Често се пребирам до България и мога да ви уверя че от София никъде няма по лоши шофьори и по-надути хора.

15

полу-законно

преди 9 години

Откакто се появи един министър и разреши на полицейските коли да мигат без причина като коледни елхички, населението спря да уважава и да внимава с наречените от Закона за движение по пътищата МПС със специален режим на движение. Въпреки, че ясно е указано пак в този закон как се сигнализира специален режим на движение и как точно се осъществява, шофьорите си позволяват волности, поставяйки в риск всички участници. Такива шофьори не може да се наричат професионалисти!!! Те не са пример за никого

14

ФЕС

преди 9 години

Айде шофьорите, пардон - ПИШМАН шофьорите от най- голямото село да замълчат! Защото пловдивските майнички сме със светлинни години по- добри от селяните на София! А някой шоп да е толерирал кола с регистрационен номер, започващ : РВ ?!? Мен лично НЕ!

13

Пловдивчанин

преди 9 години

До АнонименАааа, ти не знаеш! Софиянци, всички карат като богове, а тия дето не карат добре, са от Пловдив и селата. На практика обаче, в София софиянци НЯМА! Факт!

12

Анонимен

преди 9 години

В Пловдив са ОК шофьорите в сравнение с това на което съм се нагледал в София. Пък тоя с линейката първо трябва си пусне сирената 100% като минава на червено и е длъжен да натисне спирачката по средата на кръстовището без значение имали коли или няма......

11

Пловдивчанин

преди 9 години

До Анонимен 1:Още ме е яд, че си влизал в града ми и съм пропуснал да ти попреча да се престроиш!Нищо. Ти пак ще дойдеш. Всеки драпа за Пловдив, ама ги е срам да си признаят, че всеки е като всички.

10

Пловдивчанин

преди 9 години

До Анонимен 1:Ти си знаеше че си ***, сега всички го знаят! За какво ти трябва да го тръбиш???

9

пловдивчанин

преди 9 години

N1: Мигача дава право, не предимство, за до правят път!За всички останали: Пукате се от яд че не сте от Пловдив, нали?!

8

Анонимен

преди 9 години

Lineykata e s predimstvo pred vsicki ostanali mps .ta gadnyari sa plovdivskite shofiori

7

Анонимен

преди 9 години

Правилно, нека го порнат зеленчука, друг път да знае кон боб яде ли и у джамия пърди ли се.

6

Анонимен

преди 9 години

Dobavam i sa nagli...a za lineikite pravat se che ne gi vigdat

5

ha ha

преди 9 години

Дори и с включена звукова сигнализация, линейката не е с предимство на червен светофар, приближава се внимателно и след като се увери, че останалите участници в движението са спряли се преминава. И много правилно ще му напишат акт на състезателя.

4

Салахадин

преди 9 години

"Линейката се е движела с включени светлини, но без звуков сигнал и е минала на червено."Харесва ми този пасаж :)

3

cc

преди 9 години

Линейките се имат за безсмъртни в последно време. Пуснал каквото имал и газ през кръстовището. Няма да понамали, няма да се огледа или да премине с внимание.