25

Анонимен

преди 9 години

Какъвто и демократичен пламък да е, Желев има един голям грях към българския народ и ако наистина е бил толкова наивен и морален, навярно е живял в голямо угризение на съвестта. Няма революция без кръв, за каквато проповядваше той и затова сме на тоя хал. Дано все пак в смъртта е намерил покой!

24

българин

преди 9 години

Голям и достоен човек! Бог да го прости!

23

Анонимен

преди 9 години

другите ги разбирам!но пред. на бсп-то да ми говори,че бил почтен човек,че искал доброто на България-нема нужда!нагледахме се на и изстрадахме разбойническо-мошенническия им преход.наскоро писаха,че намерили около Сл.бряг-възрастен и дете кошари починали от студ,а може би и от глад.за такива ми е жал-не са сарфочи като тоя!забравиха ли всички, дето ронят крокодилски сълзи как тая персона с особена настървеност ни топеше за Папата.накрая се оказа, като нация сме чисти. един човек АНТОНОВ си оти-е

22

Анонимен

преди 9 години

aide da zalagame koi ste e sledvastia po4inal prezident:1. Piot Stolivadov,2. Goce Gluharov3. Komsomoleca ot Plevniata4. Boiko Podriskov

21

Анонимен

преди 9 години

Bog da prosti Jelo dobar priatel na Jivkova blaga dimitrova bliska na jivkov a posle dvamata v SDS i Demokrati i Sega novobogataschite i tija v Parlamenta parvo bkp posle gerb Bsp i dr partii vse edni i sa6ti Hora ako normalen 4ovek Kakto e zvetanov 6te6e li da Bade opravdan koja darjava si Isdava rasusnava4ite v nikoja no Agenti domosnizi koito praviha mrasotia na horata i te sa oschte na vlast i Po mestata si a Agentite s karton4etata stanaha milioneri ta i miliarderi dezata im Mutri mutresi.

20

Анонимен

преди 9 години

vseka jaba da si znae strkela!

19

до ззз

преди 9 години

Ззз добре си написал - и аз мисля че Желев е един от тези, заради които се гърчим в тоя преход (ако не и най-по). Най вероятно не го е правил нарочно. Само че се пише теоритик!

18

Анонимен

преди 9 години

Направил е толкова за колкото му е стигнала смелостта!

17

Анонимен

преди 9 години

Велик човек, велик политик!

16

политолог

преди 9 години

След като се трият всички положителни коментари за какво да си говорим.В неговата книга Фашизъм всичко това го е описал. Комунизма е в пъти по лош от фашизма .

15

ген.Луков

преди 9 години

Пфу...

14

+++

преди 9 години

Абе не ви ли е срам поне малко да пишете такива за умрял човек най малкото бил и президент. Къде е човечността във вас? Лош, добър утре той ще е в историята а вие къде ще сте? Там от къде не можете да си извадите главите цял живот...

13

Анонимен

преди 9 години

бих казъл, пресилени думи.и все пак ,мир на праха му.

12

yan

преди 9 години

Мнението за Желев е правопропорционално на социалното неравенство. Всички политици - облагодетелствани от системата го възхвалявят, народът го отрича. Коментарите го казват, не аз. И не само в тази медия.

11

Анонимен

преди 9 години

Благодарение на пламенния демократ и дисидент колегата му философ Меди Доганов,ДПС стана това,което е сега! Благодарение на него се създадоха ликвидационните съвети,разпродаде се на безценица всичко трупано и събирано по времето на Бай Тошо,унищожиха се селата и селското стопанство,разби се икономиката,настана дивия и варварски капитализъм,разградиха се границите,напъвахме се да докажев,че сме главните виновници за атентата срещу папата и в крайна сметка станахме това,което сме сега!

10

Анонимен

преди 9 години

Този пламък изгори кльоновете по българо-турската граница, вследствие на което сега се пръскат милиони левове народна пара да се прави ограда срещу бежанския поток.И да беше само това...

9

Анонимен

преди 9 години

не стреляйте по музиканта ,той толкова можеше

8

Некролог

преди 9 години

Както и да е - починалия - починал. Поне е видял преди това в какво се е превърнала България благодарение на така бленуваната от него "демократизация". Видял е още приживе рухването на всички негови надежди. Почувствал е, че е проживял живота си напразно и във вреда за отечеството си. Какво по-голямо наказание?

7

Анонимен

преди 9 години

Желю Желев беше един от първите дисиденти против комунизма. А всички които ни управляват досега, бяха едни страхливи мишоци.

6

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС Е ЕДИН ДОБЪР ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ