9

Анонимен

преди 9 години

Няма ли кой да хакне тази лелка Тодорова с една кошница пачи яица. Така хубаво, че като пали лампата треска да я тресе.

8

Анонимен

преди 9 години

Не са го хакнали а нещо искат да заличат разбойниците

7

Анонимен

преди 9 години

Енергото ДКВР и ВиК са мафията на България затова там трябва да се сменят директорите редовно а те седят по 15-20 години например Враца и Монтана

6

Хакер

преди 9 години

Хайде сега за Хакването 10% увеличение на сметките. Снощи слушах някъв индивид, който ми обясняваше да си следим сметките е то хубаво, но електромера като има дисплей а по него няма и цифричка как да стане? На това отгоре за какъв *** се начисляват 2 пъти дневна!!! *** разбери...

5

Има по-хакери

преди 9 години

Енергийно-водно -топлофикационната мафия е най-големият хакер.Тя ни хаква сметките всеки месец, а вече и два пъти месечно.

4

Bull

преди 9 години

Не разбрахте ли че проблема е не в двете сметки а в един и същия срок за плащане, след като са засечени с разлика 20 дни. Би трябвало и този срок да е с разлика 20 дни. Затова глобата си е напълно резонна. А тъпоумниците, които промениха закона преди година пак не свършиха работата докрай, пак закона излезе малоумно направен. Той трябва да се промени - напр. срока на плащане да се обвърже с датата на засичане. Ако това беше разписано нямаше да има проблем. Да да ама не.

3

Анонимен

преди 9 години

Не виждам как тази глоба за Е-про ще компенсира абонатите. Така или иначе ще си платят двете сметки. Както се казва в белота ще са валат.

2

Ромлянизатора

преди 9 години

До 1 Търпи щото има пари! Българите имат 5 мил. Айфона... Като огладнеят ще почнат автоматични откоси!

1

Homer

преди 9 години

А робът търпи ли, търпи....