56

Мишо Иванов

преди 9 години

До ЦиганинБраво....откри Америка.....

55

RAZKAZI com

преди 9 години

18+

54

Бай Хой

преди 9 години

това е като кеча нагласено и репетирано,дори с бедния си опит ще го пребия тоя старец

53

ХИТЪР ПЕТЪР

преди 9 години

Ужас ,все едно Нешка Робева да играе художествена гимнастика сега.

52

Горан

преди 9 години

За какво взимате на сериозно този така наречен боксов мач? :)))))) Все едно сега Арнолд Шварценегер да реши да се пуска на мистър Олимпия :)))

51

Анонимен

преди 9 години

То това американеца не е като човека! Толкова войни загубиха и не се научиха да губят.То сега остава и Кличко да му уйдиса на Мики за мач и съвсем да ги тури у размисъл краварчетата.Колко ли милиарда са готови да броят на украинеца да кандиса да се гътне? Хем да внимава да не кихне, че то това ще е края...

50

Анонимен

преди 9 години

Присъединявам се към мнението на атакиста-жалка история.Най-голям зор видя *** в старанието си да не отлепи на Мики някоя терсене плесница, без да иска, че щеше да развали без време този небивал боксов спектакъл.

49

АТАКИСТ

преди 9 години

до 61Алоуууу, к'во ШОУ те гони предвид факта, че тази среща не само че не беше ШОУ, но и не беше и пародия на Шоу. Това си беще нещо извратено. Няма такъв стил в киното с който да определя държанието на Мики Рурк и ***.

48

Анонимен

преди 9 години

Забелязва се все по-налагащата се тенденция в последно време, старите екшън герои на Холивуд, да се снимат амблок в някакви редки бози, които сами си режисират на всичкото отгоре.Мики Рурк няма да падне по-долу я, с нищо не е по-лош от останалите.Сигурно си имат причина за това хората, няма защо да ги виним, въпреки че ни навяват жалост и тъга.Поне на нас, които сме ги гледали на младини.

47

Горан

преди 9 години

Шоу, бе хора! Американците са го измислили шоуто, като начин за развлечение на публиката. Освен това съдържа скрита подигравка към нашия Кубрат - Кобрата Пулев. Тя приблизително гласи: Щом един Кубрат Пулев можа да настоява за мач с Кличко, да го получи, и да го бият, като тъпан на 33 години, и да е абсолютно дърво на ринга, защо аз - големия Мики Рурк, макар и на 62, да не мога? Пича си е пич! Даже си мисля, че и на тия години все още може да удря здраво!

46

terror

преди 9 години

Fake and Gay

45

Анонимен

преди 9 години

Треньорът на Пулев след мача му говори на нашия: -Ама само как успя да го уплашиш в последния рунд, а?!- Как бе, тренер?- Кличко си помисли, че те е убил!

44

Анонимен

преди 9 години

до 57Кое му беше уреденото на Кличко с Пулев, бе тъпан? Ела да те направя смешен и да ти начупя физиономията пък после си вземи милиона. Сългасен ли си? Кубрат имаше късмет, че сега не е инвалид, бе или даже мъртъв. Това осъзнаваш ли го? Знаеш ли колко случаи има след такива тежки удари като тоя на Кличко боксьори да умират след срещата в болница?***, това че нашият се помисли за велик и изглеждаше като аматьор пред световния шампион ли те наведе на тия мисли?

43

Анонимен

преди 9 години

БОКСА ГО ОБЪРНАХА НА ТЕАТЪР!!!ЕТО ДО ТОВА ДОВЕДЕ УРЕДЕНИЯ ТЕАТРО МАЧ ОПУЛЕВ - КЛИ.ОРИЧКО!

42

Анонимен

преди 9 години

Мики, човече, страшна роля направи в "Кечистът", но защо ти трябваше да се правиш на боксьор и да сваляш 15 кила за да ставаш смешен?

41

гротеска

преди 9 години

такова "зрелище" може да има зрители само в Русия...и донякъде в България.

40

Анонимен

преди 9 години

Едно мога да кажа по темата и ще го кажа с една поговорка: Никога не е късно да станеш за резил!

39

Анонимен

преди 9 години

до 51Глупости! Тоя път Мики се изложи с актьорството си. Много нескопосано.

38

Циганин

преди 9 години

Мисля че това е шоу - а не бокс с 62 годишен мъж !)

37

В Русия на театър.

преди 9 години

Зрителите в театралната зала на Русия дълго аплодира актьорите, които изнесоха представлението Отново на ринга с участието на световно известната холивудска звезда Мики Рурк. Сценарият и хореографията не бяха от най-добрите, но актьорското майсторство бе на ниво, и за пореден път ни показа че белите превъзхождат черните.