25

Анонимен

преди 9 години

Януари коя година...

24

Анонимен

преди 9 години

Защо чак през януари?През това време човек с осъдителна присъда и с две съдебни дела,не само ще се разхожда на свобода,но и ще приема закони в сектор сигурност.Нещо повече,ще контролира дейността на службите и прилагането на СРС с участието си в парламентарна комисия.Къде са НПО да питат КОЙ допуска това?Може би чакат да изчезнат веществените доказателства по делата,за да протестират пред съдебната палата,а не по жълтите павета,където в момента фактически се реабилитира едно порочно управление.

23

Анонимен

преди 9 години

е ади дееее, ади дееее....то ше им изтече давността, ше изгори сградата със събраните по делото материали, Цеко ше си отече от естествена смърт на 89 години, и кво ли още не ше се случи докато мръдне нещо по делата. Хубу, че се махнах овреме. Със здраве!

22

varg педераса

преди 9 години

До varg"ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПИШИ ОТ МОЕ ИМЕ И ЩЕ ТИ Е ЗА ПОСЛЕДНО!!! "Е не беше за последно. Кво сега, ще се оплачеш на мама или кво?

21

Анонимен

преди 9 години

До vargЕла и мене намери да видим дали ше е за последно ти си заплаха за обществото бе пич трябва ипто ти да го забранят в всички форуми и само да си пишеш в ислямиските форуми при твоите братя и сестри там

20

Маркс

преди 9 години

По времето на 44 в България се появи неофашизъм, а *** се изживяваха като някаква шпиц команда! Това, че служеше на янките, му осигури тяхната защита и покровителство, но да не забравяме, че те подкрепяха и бойците, които създадоха ИДИЛ, а сега ги бомбят...Никога повече!

19

Анонимен

преди 9 години

Аз като чета в какви грехове обвиняват Цветанов от ГЕРБ , имам чувството,че той е клал българите по време на Априлското въстание в Батак, извършил е през 1911 г. геноцида над арменците, на 11 септември е запалил кулите близнаци в САЩ; да не забравя - преди това е убил Кенеди и е стрелял по братята Илиеви! Вие този човек го направихте бетер Джин Гиби

18

Мунчо от село

преди 9 години

Ей,кво стана с наш Сергей Станишенко и изчезналите секретни документи? Колко затвор ще му предложи неговия симпатизант Цацаров?

17

Анонимен

преди 9 години

Цецко, Бай Ставри те чака в СЦЗ с наточена шпага....ще те сефтоса.

16

бай Иван

преди 9 години

Резултатите от СРС-тата на Цветанов може би излизат сега за КТБ? А може би Цветанов не е имал доверие в съдебната система и е решил самосиндикално да разплете мафиотския възел на политици и съдии.Нормално е, когато влезеш в бърлогата на лъвовете и им бръкнеш в Г***за с ъс средния си пръст,те да не изквичат на умряло."Да подкрепим местния шериф"-имаше един амкерикански филм.

15

Шоп

преди 9 години

Враг, тогава си смени аватара или и той не е твой?

14

Маркс

преди 9 години

До колкото си спомням, той каза и нещо за адвокатите на мафията...., а сега с 88 се ползват от техните услуги, нали?!!!

13

Шоп

преди 9 години

Аа, жена си не пращам, да дойда аз, ако искаш. Къде живееш в Шумен? Тъкмо ще ти покажа колекцията си от Buck knives! Бръсначи!

12

адвокат

преди 9 години

Кой каквото иска да си говори , но Цветанов пръв каза, че има корупция в съдебната система и се оказа прав . Това сега не могат да му простят, защото прокурори и съдии се мислеха за недосегаеми.Всички дела срещу него ще завършат с пълно фиаско , но Цветанов разбуни кошера и това е добре за държавата .

11

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Цецо, докато сте на власт с Бойко помислете и за състоянието на затворите ...Както се казва: "До вчера живеех срещу затвора, днес живея срещу дома !" ... :)

10

Шоп

преди 9 години

Ооо, Варг и ти ли обърна резбата бе пич! Ей, изпедепса се народа масово, казват, че е от американските хормони дето ги дават на пилетата, ама лошо няма!

9

vаrg

преди 9 години

До разкажи на тези хораДа гей съм но това не е срамно. И наистина по времето на ГЕРБ ме арестуваха и лежах в ареста затова и толкова мразя ГЕРБ защото за такова нещо като да снимаш гей порно никой няма право да те пипа. А оназ малката от Фейса я зарибявах ама то колко много хора го правят това ехеееей то тогава всички да са изгнили по затворите

8

Маркс

преди 9 години

Варг, защо публикуваш класифицирана информация, до утре и един ислямист няма да остане в Шумен, пфу!

7

разкажи на тези хора

преди 9 години

До vargСелски, теб нали точно Цецо те арестува за мераците ти да правиш гей порно на гробищата, както и за психически тормоз над тийнейджърка във Фейсбука, да я правиш порно звезда. Ти затова мразиш толкова ГЕРБ, нали Ивелинчо, гейче шуменско? Разкажи малко и на тези хора тук де, не се срамувай

6

Маркс

преди 9 години

Този дето направи Боко дженерал се е погрижил и за парите, а днес му прехвърли и двама независими дупетати.Геееееееерп!