44

vesko02

преди 9 години

Не е за хвалба ,защото сте го разходили от една в друга болница за да го приемат

43

некой

преди 9 години

еххх не забраяйте,че има шанс да е направено умишлено с цел вируса да бъде пренесен тук..истината?Вероятно никога няма да я узнаем

42

май някой

преди 9 години

се е видял със чичо Коко

41

Анонимен

преди 9 години

МАЛИИ ТОА КАКВА ДЗВЕРСКА ФИЗИОМУТРА Е НАПРАВИЛ НАПРАО ЦЕПИ МРАКА. ЕМ ГРОЗЕН ЕМ ПРОС.

40

Анонимен

преди 9 години

Е па к'во мрънкате толкова. Един път се омирга :D

39

Богдан Филов

преди 9 години

Благодаря че ни казахте "истината"!

38

Мдааа,

преди 9 години

То и вие скора ще трябва да минете един тест, дето сме ви приготвили!

37

Анонимен

преди 9 години

Да не казвам голяма дума, но още ли има хора, които приемат на 100%, че ебола е нормално появил се вирус, който убива хиляди и то в точно определени страни от Африка???

36

е

преди 9 години

Здравният ни министър е лекар по образование ,нека потърси съвети и помощ от колегите си ,той ще изтеризира нацията ,лекувайте го,СЛУЖЕБНИЯТ МИНИСТЪР БЕ КЪДЕ ПО-АДЕКВАТЕН ,ПОНЕ СПОКОЙСТВИЕ ВСЯВАШЕ..

35

do 36

преди 9 години

Преди да бръщолевиш дивотии научи фактите. Първо: ЕС е съюзът с най-рестриктивна политика към ГМО. Второ: ЕС е голяма организация и вероятността да се появят политически лобита на големи компании е изключително голяма. ТРЕТО: Как Германия, Франция и други "нормални" европейски страни ВЪПРЕКИ ЕС забраниха на собствените си територии каквито и да са било ГМО стоки или храни за животни, а в България не? Накрая всичко опира до националната политика и до обществата в дадени държави!

34

Анонимен

преди 9 години

Добре, че беше някакъв гражданин да алармира Нова телевизия за случващото се в Токуда, та да се размърдат институциите. Иначе болният се е разхождал 18 дни из София, не ми се мисли, ако наистина беше ебола!

33

от 37

преди 9 години

С това съзнание и отговорност, мисля, че всеки би готов да изчава в карантина няколко дни, преди да може да се движи свободно из обществото. Аз го намирам за нормално!

32

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се н#прави стрес тест на парламента и дупетатите като се сложи конска доза разхлабително в дупетатските кифтета и се заключат кенефите

31

Анонимен

преди 9 години

Аз наистина не разбирам, защо хората идващи от тези регион не минават през карантина. За няколко дни просто, докато се види, дали се появява симптоматика. Ще си спестим една пандемия! Хората връщащи са от тези страни не са много! Карантинни помещения можем да изградим! Всеки трябва да си носи собствената и обществената отговорност и всеки който СЪЗНАТЕЛНО отива регион със смъртоносен вирус трябва да е наясно, че може да донесе вируса в собствената си държава и заради него да измрат стотици хора!

30

Анонимен

преди 9 години

"Лукойл" строи инсталация за хидрокрекинг в Нефтохим Бургас. Нека унищожението в БГ започне сега. Искам като пусна вода да тече газ. Не ми трябва вода. Тя идва от пластмасови бутилки.ЕС позволи ГМО. Искам да ям гмо и да заболея от РАК. После докторите да клюмат и дори няма да ми кажат, че ми оставя най-много 2,3 месеца живот. Нека ВАШИТЕ ДЕЦА СТРАДАТ ЗАТОВА, ЧЕ ИЗБРАХТЕ ГЪЗОЛИЗЕЦА НА БРЮКСЕЛ, АМЕРИКА И ЛУКОИЙЛ.

29

Анонимен

преди 9 години

Какъв стрес тест? С какво сте се справели с ГРИП? ***! Ако беше ЕБОЛА, щяхме да се разболеем на конвеир. И то защото българската инфраструктура и обществена хигиена не е по-различна от тази в Африка! Медицината ни също е африканска!!! Който не е стъпвал в болница, той не знае за каква мизерия става въпрос и за липсата на елементарни консумативи и хигиена говоря.

28

Клецан Кольо

преди 9 години

Еболата зарязява хората без хигена.За това по-добре да дойде и тук та да ги умори такива.

27

Анонимен

преди 9 години

Справили се били ... Добре, че човека се оказа, че не е болен от ебола, че тогава щяхме да си патим от тяхното "справяне".

26

Х

преди 9 години

Всички които идват от тези райони в които има ебола трябва да минават през карантина,иначе може да стане късно.Това трябва да става още при пристигането им в страната1от летище,гара и т.н.

25

Анонимен

преди 9 години

Оказа се, че има много ГАЗ в българската Земя. Нека да започне хидрокрекинга в БГ. След 20 години от България ще остане едно голямо нищо. ГМО също беше разрешено в ЕС. *** си овцете сме. Жалко за бъдещото поколение. Унищожаваме се сами. Бог ни вдъхна живот и направи човека господар на тази Земя и останалите твари. Резултата накрая е катастрофален. Браво Бойко. Ти позволи крекинга. Ти си виновника и унищожителя. Ти си САТАНИСТ и се бориш срещу целия човешки род.