8

zoio

преди 9 години

da se zakrie zdravnata kasapri izlpisvane ot bolniza da predstavat na bolnite faktura za napraveni razhodiako bolen ne zaveri faktura da ne se priznavat razhodibolnicite da lekuvat predimno i samo s generici

7

тя

преди 9 години

Пациентите са масово недоволни от медицинските услуги, но лекарите не се вълнуват от това , а само пари са им в главите.

6

тя

преди 9 години

Всички работещи да си плащат здравната осигуровка , а не само тези от частния сектор.

5

Анонимен

преди 9 години

Какво общо имат шофьорите и лекарите ??? Какви пътни листи, кви пет лева ?

4

Анонимен

преди 9 години

В една 7 милионна Австрия за здравеопазване се отделят 80 милиарда лева.Кога ще ги стигнем поне на четвърт от това?С трици маймуни не се ловят другари!

3

всъщност

преди 9 години

лекарският съюз държи здраво само в интерес на лекарите и точка. Затова няма осъден лекар. Дори така са го измислили, че ако си ощетен и искаш да си търсиш правата да трябва да се опълчиш сам срещу всички и цялата им система от манипулационни правила. Така например не лекарят трябва да доказва, че е постъпил правилно, а ти с твоите нищожни компетенции трябва да го направиш, като набирането на материали по делото пак си е чисто твой проблем. Не може да ги принудиш с нищо да си пишат четливо напр.

2

Мръсници!

преди 9 години

И освен това крадци! Тия от лекарската мафия станаха по-големи измамници от шофьорите. Някога шофьорите надписваха във пътни листи. И вече шофьорите не могат и затова лекарите започнаха да лъжат със съставяне на документи с неверно съдържание.

1

Анонимен

преди 9 години

Що? Щото вече няма какво да източват с фалшиви пътеки ли? Докога ще наливаме в една бездънна каца, от която докторите си гребат кой колкото успее, без никаква заинтересованост за пациента? Тая система явно е сбъркана. Значи преди да се говори за пари, трябва да се намери вариант, при който парите ще се ползват по предназначение - за здравето на хората, не в негов ущърб.