31

пуки

преди 9 години

Интересно е, защо се маскират? Един убеден в правотата си човек, не се маскира! Изключвам спец. части диверсанти. Значи тези, които се маскират се страхуват? От какво? Ако бе справедлива каузата му, нямаше да се омотат с парцали. Значи се страхуват да не ги разпознаят? Но защо? Защото явно нещо крият. А каузата на терора над невинни не е справедлива. да убиеш невинен е грях в очите на Бог. Все едно да убиеш мравка, защото ти е кеф. Не е хубаво, гадно е! Освен това не решава повечето проблеми.

30

пуки

преди 9 години

Зачервени канали в очните ябълки и зеници, бледо лице, прилича на взел човек стимуланти - вероятно амфетамини някакви. Халюцинациогенните създават илюзии. И като пребавим и внушеното му ,че трябва да убие неверник, става жив терорист. като му дадат и оръжие е готов... А неверници няма. Всеки вярва в Бог, но не всеки го изразява по еднакъв начин. Така е и редно, защото света е създаден от самия Бог, за да е разнообразен. Затова създаде ***, за да го умножи и разнообрази и сега е многообразен.

29

пуки

преди 9 години

Ето ви причината - вяра, че трябва да стреля и убива, немислене за причини-последици-справедливо ли е?, вероятно някакъв стимулатор, за да усили усещането си за правота, щом акъла му не работи дали е прав или не?, оръжие, план и се получава - зомби, тръгнало да убива. Такива има навред. И тук не един убиец терорист има. Колко хора умират всеки ден убити от някоя откачалка? Понякога при самоотбрана или отмъщение убийството е справедливо! Но рядко са такива случаите. Повечето са все нечии мераци

28

пуки

преди 9 години

А, БлейкУотър, АРА, АУМ, ...хиляди други организации, не са ли терористични групи? Те също са Джихад, убиват невинни заради интересите си. Така, че ИД е част от световният тероризъм. Проблема е на много места. Но лошото при ИД е, че създават държава основана на религиозен терор, което не е справедливо. Защото да убиеш някого, че не вярвал по начина, по който ти искаш е грях! Света е многообразен, така е създаден и е редно да бъде! Нима котката и комара не са творение? Трябва ли да са еднакви?

27

пуки

преди 9 години

Ето такива зомлбита като този, опорочават истинската същност на Исляма. Исляма е Светлина. Древните духовници и араби и българи и други, са били насочени не към войнствуващи идеологии, а към съзерцанието, хармонията. Именно това проповядва и Буда, Конфуции, Даоизма, Богомилството, Албигойците.... Тоест - аскетизма, съзерцанието, стремеж да се постигне общуване с Бог, а не да тръгне да стреля и трепе. Тероризма пак е Ислям, но не е истиската правилна същност на Исляма. Затова и повечето са Зло.

26

пуки

преди 9 години

Дервишите, които танцуват, за да си изпразнят от друго съзнанието и да постигнат транс медитация или общение с Бога, са най-близко до Исляма. Исляма значи Светлина, Озарение, Съзерцание, а най-близкото до това е медитацията а не стрелбите войната! Затова танцувайки, те получават божественно просветление и облщение. Исляма, не е сам по себе си Злото. Злото идва от войнствуващи терористични зомбита - зомбирани да убиват, да рушат. Такива е имало и преди кара Ибрахим, Мохамед и още от древни времен

25

пуки

преди 9 години

Много е опасно съчетанието между наркотици, халюцинациогенни амфтамини и вярата в терористични внушения. Това създъва тероризъм... Един кюрд беглец казва, че терористите се тъпчели с хапчета.. В древността наемните убийци Ассашин, като нинджите, биокиборги и др., са се тъпчели с хашиш и са ходели на самоубийственни мисии и терористични актове. Методиката е древна - на поръчителите им трябват роботи тирани, а не справедливи хора. вероятно този се е друсал с дрога и вярвайки, че трябва да убива...

24

пуки

преди 9 години

Джихад не е тъждественно на Ислям. Защото Ислям има различен, но Джихад има само един - терористичен. Джихад е нацистка идеология, използувааща вярата на хората, за война. Това бе и МайнКампф. Тоест, войнольбците използуват ИСляма за да си набират бойци, но това не значи, че самият ИСлям е лош, а че доста хора не мислят какво зло вършат, а ходят и трепят невинни! Тоест сивото им не работи, не защото са ***, а защото не им пука. А това е проблем на самите хора и обществото, а не на друг!

23

пуки

преди 9 години

Не мисля, че Исляма е виновен. Мисля, че сивото на такива хора не работи. Защото първо стрелят, а после мислят... А това не е добра тактика! Не е редно да се стреля, по невинни хора, а по бандюги! Няколко хиляди години преди Мохамад да пророкува, арабски духовник проповядва съвсем различни неща от Исляма. Неща, присъщи на миролюбив, отдаден на хармонията, възвишеното, вярата, съзерцанието зобродетелта човек. Подобно на Будизма, Йогизма, Даоизма, ранното Християнство, Богомилството,..

22

ЖЕКО

преди 9 години

НЯМА НИЩО ЗА ЧУДЕНЕ КЪДЕТО ИМА МЮСЮЛМАНИ ТАМ ИМА И ПРЕСТЪПНОСТ

21

Kanadec

преди 9 години

До американецоHmmm... Purva po zapasi na uran, piteina voda, potash , propan.... Oshte na purvi mesta po razlitchni cvetni metali, durvo, aluminium... Na dva okeana, jitnica na severna amerika, Edna ot mongo malkoto durjavi sposobna Sama da se izdarja... I Kanada shtayla da falira shtoto pizza delivery krali ot pomoshtite... Hahahahah ***... Tazi darjava moje da izdarja 45 milliona bez nikoi ot teh da raboti nekoga

20

Анонимен

преди 9 години

Толкова е просто ! Има муслиманин , има вероятност това да се случи !Какво има да се чудят как се е допуснало това ? Приемаш *** в страната си - приемаш и техния начин на протест ! А той е един и същ навсякъде- джихад и смърт на неверниците.

19

konsa

преди 9 години

В Китай също има терористи.Там обаче атакуват с брадви и ножове и избиват накуп поне 5-10 човека.Ама нали не е Америка или Англия,не ги плюете.Само чакате някаква беля да стане на запад,за да храчите.Кланета има из цяла Африка,и то в много по-големи мащаби,ама пак нищо не казвате,пак Америка ви е виновна.Цяло Мексико е потънало в кръв,ама за там думичка не обелвате.Тролчета нещастни.

18

Анонимен

преди 9 години

Малко им е на канадците, още .........

17

Анонимен

преди 9 години

Аз ще им обясня. Защото светът е много мобилен вече и никой вече не е недосегаем. В НАТО ли сте, участвате ли активно в бомбардировките в Сирия и Ирак ?! Е, какво тогава се чудите, това е само началото. Нека малко и нас вас да ви нарушат кефа, не само вие със съседите ви да разрушавате цели държави и избивате милиони хора.

16

Анонимен

преди 9 години

Новият световен ред всъщност е една пирамида . Същата като на обратната страна на долара. Пирамида всички знаете какво е /случаят КТБ/ по нашите земи. Тия конфликти всъщност са измислени или пирамидата за да се потдържа трябва да превлича все нови и нови жертви да ги изяжда за да печелят тия на върха . Либия и Ирак обявиха че увеличават производството на петрол .Как бе нали са във воина ,нали няма вече такива държави. Аиде сещаите се КОИ ,КАК и защо.

15

Анонимен

преди 9 години

мотивировка НЕ, ами МОТИВАЦИЯ!Явно е модерно вече да се изразяваме като неграмотните демагози от парламента!

14

Анонимен

преди 9 години

Tuka ne e li taka, ti go hranish to glasuva za DPS.

13

американецо

преди 9 години

"Държавата" Канада в този си вид е обречена! Концепцията на сбирщина от бивши английски доминиони и френски колонии, с мешано население от всички раси, където всеки лъже колко може държавата и злоупотребява със социални помощи, криене на доходи чрез разнасяне на пици или чистене на къщи за кеш е обречена на провал в момента с който свършат парите от нефт и помощите от САЩ. Освен това, провинция Кебек кани и приема араби джихадисти, само защото говорят език близък до техния, което си е харакири!

12

Petar, NY

преди 9 години

Няма страшни. Сега като ги свие зимата ще забравят за тероризма... :)