41

BG

преди 9 години

България няма пари да пази музея на Христо Ботев ?!?! Но пък има пари да увеличава състава на армията с фуражки които да пикаят по паметниците на възрожденците ! Ами ето чудесна патриотична задача на фуражките - вместо по цял ден да се препичат на слънце, жулещи ракия и пушещи цигара след цигара - да отидат да пазят музея !Все пак човека е дал живота си за България, нещо напълно чуждо на днешните военни, имащи до скоро министър с името Неджми Али !!!

40

до 28

преди 9 години

Сергей никой не го охранява,оправи се малко,ама Борисов и Цветанов понеже все някой иска за ги убива се возят в бронирани лимузини.Но *** в България край нямат ,гледайте си през розовите очила идолите си,те ще ви се качат на главите.

39

Кирил Софийски

преди 9 години

За какъв дявол са ни тогава и културното и вътрешното министерство ?!?!?! Шипка и Ботев са ни нужни за разлика от държавата в този и вид !

38

Герчо с тамбурата36т

преди 9 години

До Той- Германските войници ,които минаха през България за СССР,всеки войник носеше задължително бензинова запалка.

37

Анонимен

преди 9 години

А млн субсидии за партии има?

36

Анонимен

преди 9 години

29Aз предлагам да се включи в някоя предизборна кампания,там за всичко има пари, същото могат да направят и здравеопазването,образованието и т,н,

35

Анонимен

преди 9 години

за доган и други хайдути като него има охрана

34

Георги

преди 9 години

Българио, за тебе те умряха! :(

33

Анонимен

преди 9 години

Няма ли най-сетне държавният апарат да спре да краде?!?!?! За безбройната армия секретарки и администратори в министерството има пари, а за Ботев няма.

32

Nexeus

преди 9 години

Тежко, брате, се живеемежду глупци неразбрани,душата ми в огън тлее,сърцето ми в люти рани.- Христо БотевНещастници мръсни... Съжалявам, че го казвам, но нито аз, нито ВИЕ няма да сте живи, за да видите тази държава на крака. България ще страда още много векове, докато се оправи.

31

Анонимен

преди 9 години

по-*** и алчен министър от онова седерасче Стоянович не сме имали, дори Абрашев бледнее пред него!

30

йух

преди 9 години

Ми то всичките пари отиват за поддръжка на джамиите. От къде пари за Ботев?

29

Той

преди 9 години

До 36.Кирил Ботев е починал 1944г., като със сигурност доста преди това е имало запалки :) Запалката се е появила на пазара 1867г :)

28

Анонимен

преди 9 години

А сега де! Имало ли е запалки по времето на Ботев?!?!!!

27

Той

преди 9 години

Мнението ми е различно от повечето коментирали. Ама, имало пари за еди кой си, пък нямало за охрана на Ботевата къща. Къщата се охранява, но не е Алкатраз и едва ли на някой нормален БЪЛГАРИН, би му хрумнало да краде именно от там...?!?!?! Проблемът е в ценностната ни система и чак след това в това кой и за какво е похарчил дадени пари!!! Или пак ще си бъде, както си е било. Някой друг ни е виновен, плюем по него и нещата се "оправят"... Замислете се!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Те все нямат пари, а министрите със заплати от 2000-3000 хиляди лева купуват апартаменти, хотели и тн. Просто нямам думи!

25

KU-KU

преди 9 години

DA SE DADE POD ARENDA NA GERB,STE NAPRAVIAT DISKOTEKA I VAPROSA E RESHEN.PREZ 1976-77 G.RABOTIH KATO VOINIK INA BOTEVOTO UCILISTE I NA KULTURNIAT DOM.GALKO MI E DA CUIA CE NIAMA PARI ZA OHRANA-SRAMOTA.

24

Христо Ботев

преди 9 години

Тази работа се чу и в Ада,дето сме изпратени такива като мен,а аз им изпях песента; ,,КАЖИ МИ КАЖИ ,БЕДНИЙ НАРОДЕ, КОЙТЕ В ТАЗ РОБСКА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ,, . ,а ЕДИН ,КОЙТО ВЧЕРА ДОЙДЕ, МИ ОТГОВОРИ; АМИ ТОВА СА ТЕЗИ СЪЩИТЕ, КОИТО СЕГА ТИЧАТ КАТО ЛУДИ ЕНИЧАРИ ПО СТЪГДИ И МЕГДАНИ И ПАК ПРИСПИВНИ ПЕСНИ НА НАРОДА ПЕЯТ.

23

Анонимен

преди 9 години

До Нидал.Всички вие които се турчеете в тук в България,в Турция ви наричат ,,черните,, и ви имат за най-долната пасмина.Жалки сте като отричатв държавата която ви отгледа с помощи и се напъвате към поддръжниците на главорези и канибали

22

Цанка

преди 9 години

Не може да е държава нашата. Да няма пари за светините, а да има да 240 *** в парламента, на които никой не вярва. Нашата има пари за охрана на Доган, Сергей и кой ли не, а няма за къщата на Ботев. Срамота. Чудя им не глупаците дето напират за депутати как не ги е спам да харчат пари за кампании и да плащат на ромите, при положение че се разграбва домът на Ботев.