28

ivan

преди 9 години

До Димитърza da moje sot 161 da vzeme pora4kata,tozi sot e na biv6i kadri na mvr

27

М.И.Г.

преди 9 години

Малей какви старчоци имало оше в Гранична полиция . В бюджета на МВР има ли предвидени средства за памперси на дедовци?

26

vesko02

преди 9 години

До ДимитърЗащото пречи на бизнеса на младите пенсионери от МВР

25

Димитър

преди 9 години

Не разбрах защо се премахна служна СОД , след като е имала 26 млн приход на година

24

vesko02

преди 9 години

Много сме и пак сме тук!Този рефрен важи и за комунисти ,социалисти и полицаи и военни и всички ,които са се качили на главата на малкото хора създаващи нещо в тази забравена и от Господ държава.

23

финансист

преди 9 години

Ако това правителство беше останало още само няколко месеца и България щеше да се закрие. Толкова долни и гадни партии като БСП-ДПС-Атака не съм виждал в целия свят. Изтеглиха над 5 милиарда лв. заем и ги откраднаха , като дадоха на пенсионерите повишение от..от.. 4.50 лв. Не им стигна това ами и фалираха цяла банка с помощта на Цацаров и Йовчев-техни верни слуги.

22

леля пена

преди 9 години

Заплати срещу реформи.Да си направят съкращения и да си ги увеличат.Друг е въпроса,че поне половината от полицаите за нищо не стават,а колегите им ги търпят и в същото време се сърдят,че сме недоволни от тях.

21

Лили

преди 9 години

много хитър номер - увеличават си заплатите, след това се оказва, че няма пари. И хоп - да хапнем парите за радари и тем подобно оборудване, които парламентът е гласувал. Да ама те не са предвидени за заплати? Откъде накъде?Това е класиката на източването в бюджетната сфера - по същия механизъм действат и военните, в образованието и в "здравеопазването"... Затова сме и на такова дередже...

20

SS

преди 9 години

ами няма пари, откъде да се вземат, за да се допълнят заплатите на полицаите ... Това е положението! Изходът е - на който хилядарките му се виждат малко - да напусне! И да се правят съкращения - и без това числеността им е прекалено голяма, а реално-извършената работа не съответства на сумите, които се прилапват (а пък ползата от нея е почти никаква!)

19

Анонимен

преди 9 години

ЗА ЧЕНГЕЛИТЕ АКО НЯМА ЗАПЛАТИ ЩЕ ИМА РАДАРИ

18

АЗ

преди 9 години

ХОРАААА..ПОМАГАЙТЕ НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ..БИЙТЕ СЕ САМИ..

17

полицай

преди 9 години

Този *** Йовчев е отишъл в Пазарджик и казал на областния директор на МВР:- Слушайте г-н Пеевски той е нашия човек. Това не си е позволявал никой бивш министър на МВР.

16

полицай

преди 9 години

Само за една година БСП-ДПС-Атака създадоха невиждан геноцид и бъркотия в цялата Държава. Другаря Йовчев е един от най-долните министри на МВР. Само лъжи и обещания, но гушна милиони от обществените поръчки. Е той е наистина за затвор.

15

Анонимен

преди 9 години

Олеее, и тоя стана министър!

14

*****

преди 9 години

охранителна полиция трябва да са с заплати като в охранителните фирми та нали само охраняват

13

Анонимен

преди 9 години

вдигнете заплатите на пожарна , бедстви1 , криминалисти но на охранителна полиция защо те и така освен да се правят на велики нищо друго не правят а охраняват *** , дилъри , продавачи на цигари без бандерол и кварталните наркомани , и не на последно място бият момичета по районните ( 1 РПУ)

12

SeoKungFu

преди 9 години

Полицаи има в по-цивилизованите страни, в България има милицуйнерини ! Естествено, че ще ги хрантутят, нали им пазят *** ахахахаха :D

11

Анонимен

преди 9 години

с заплатите НЕ а с полицаи като Кристиян Стоянов (бияча на момичета от 1-во РПУ) какво ще правите а и на тях ли ще вдигате заплатите

10

Анонимен

преди 9 години

увеличете им заплатите но започнете да им удържате и здравни и пенсионни осигуровки в противен случай НЕ

9

Анонимен

преди 9 години

Така ли трябва да е облечен един Министър???НЕееее.Този клоун, докато беше опозиция не спря да ляля за какво ли не.......... контрабанда, ДДС-та,акцизни стоки и т.н. а сега ....................НИЩОооооо.Всички са такива, захапят ли кокала и ..................ТИШИНА.