60

Анонимен

преди 9 години

До Анонименeto kak mislyat varvarite hristiyani katolici atomna bomba i kray tova varvarstvo ne bi go pravil nito edin islyamist ili myslymanin

59

Julis

преди 9 години

Изключително прав си 44Саудитска Арабия не само че ги финансира, то там рязането на глави се практикува напълно законно, че и публично, екзекуциите са всеки петък по обяд на "Чоп чоп скуеър" в Риад взимаш си едно пакетче пуканки и отиваш да се забавляваш.Иначе ако питаш американците, там проблем с демокрацията няма.Публичното обезглавяване на магьосници и финансирането на ислямисти не е в разрез с АМЕРИКАНСКАТА демокрация или поне докато са удобни за САЩ.

58

Анонимен

преди 9 години

Убиецът на Фоули е лидер на група британски ислямисти "Бийтълс"Очаквайте новини за ислямисти от "Ролинг Стоунс""АББА"групата за обезглавяване "Шансон"Те ги създадоха,те ги подкрепяха, те ги приеха в страните си.Те ще носят отговорността за ислямизацията на Европа.И докато българският и румънски *** може само да свие портофела на залухавия европеец,то тия евроислямисти не си поплюват.Взривяват невинни хора,отвличат и режат глави като зелки.

57

Анонимен

преди 9 години

"Британец екзекутирал американският журналист"Френският бизнесмен Рашид Неказ създаде фонд за защита на жените преследвани за носене на бурки."Лондон,Париж ,Брюксел,Берлин са заляти с турци,кюрди,араби пакистанци,индуси,африканци.България трябваше да е балансьор между изтока и запада.Да е неутрална.Но нашите продажни политици ни тласкат към пропастта.

56

Анонимен

преди 9 години

Всичко идва от безхаберието на западните държави. Приеха стотици хиляди мюсюлмани, настаниха ги, хранеха, образоваха, търпяха, като се надяваха, че ще им работят и прислужват. И сега какво? Стреснати са от дивотията и жестокостта на радикалните ислямисти, яли хляб от ръката им. И пилотите, взривили кулите близнаци в Ню Йорк, са били обучавани в САЩ. Има начини за справяне със ситуацията, все още не е късно, но трябва да се вземе много бързо решение, защото ислямът заема нови и нови позиции.

55

Бумеранг

преди 9 години

От години специалистите по ислямски тероризъм предупреждават,че най-опасните терористи са родени и израснали в Англия,Франция,Белгия,Холандия и Германия.Там от години тече ислямизация.Евротолерантност към турци,кюрди,араби,индийци и чернокожи от Кот ди воар,Нгоро нгоро и къде ли не.Мароканците запалиха предградията на Париж.Стоят се джамии в Европа.БуМного по лесно се промива мозъка на живеещ в развита европейска държава мюсюлманин от колкото на този живеещ някъде другаде.Не знам защо,но е факт

54

istinata

преди 9 години

stiga ste revali za tia imigranti be.novinata e razli4na.osven tova koia durjava haresva imigraciata.vsiaka vtora novina pri nas e za siriiskite bejanci

53

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е кога британските вестници ще пуснат новината, че този е българин... такава кампания направиха преди Нова Година против България и Румъния, че ако им се вярваше на писанията човек щеше да настърхне какво ги чака от българските и румънските емигранти... изкараха ни най - голямото зло на земята. А какво се оказва - ние сме най - налкият проблем на изгнилата колониялна "империя". Последно чух за българин награден посмъртно спасил дете от удавяне в Англия, а не за българин джихадист...

52

Анонимен

преди 9 години

Първо Европа трябва да се изчисти до крак от всякакви мюсюлмани, да се забрани строежа на джамии и да се срутят тези които тези поклонници на смъртта са издигнали. Исляма е религия на убийството и лъжата, като сектата на удушвачите в Индия. За мюсюлманина да излъже дори не е грях, ако обект на лъжата не е мюсюлманин, така, че всички приказки за мир казвани от мюсюлманин са лъжа.

51

Андрей

преди 9 години

До sallaadinБраво ! Абсолютно точно го каза. Най опасната ислямски държава на близкия изток е Еурция, след това Иран и не на последно място Катар. Аз мисля че това чудовище исляма и фикс идеята му "Ислямска държава" главата му е Иран, мозъка Катар а тялото Турция.Американците правят грешка след грешка, допуснаха Турция в Нато, дадоха патриотки на Катар уж да се пазят от терористите. На евреите Господ им върши работата. Християни, мюсулмани шии суни се трепят. Израел добре знае да се пази.

50

2

преди 9 години

тази религия на смърта ,убииствата ,издевателствата и кървави атентати трябва да изчезне от лицето на Земята.

49

за който не вижда

преди 9 години

Всички мюсулмански терористични организации имат връзка. Това е мрежа от ислямски организации Свързва ги касата от която получават пари. Тази каса се пълни спари без труд. Там парите извират от земята и влизат в ръцете на хора с прикрито ислямско съзнание които знаят че парите могат да купят света. Света не се продава в супера нито на пазара. С тези пари безбожно богатите араби от Катар финансират убийците на терористичните организации Алкайда, Хамас, Хизбула, Боко Харам а и сега ИДИЛ,

48

Анонимен

преди 9 години

Всичко е само игра, всичко е само спектакъл...

47

Samo minavam

преди 9 години

Тези тарамбуки не ги разбирам.Като са толкова големи мъже да режат главите на воиниците,не на журналистите.Амо там може и да ги ебнат.***.

46

sallaadin

преди 9 години

Някои уточнения: ИДИЛ не е творение на САЩ, защото с негова благословия една трета от територията на Ирак вече е независима - Кюрдистан, макар че все още формално е част от Ирак, ИДИЛ са сунити, който са малцинство в ИРАК, но мнозинство в Турция, а другата една трета от Кюрдистан е именно на територията на Турция, е Кой няма интерес от независим Кюрдистан, напомням че именно Турция отказа на САЩ и ВБритания сухопътна опереция срещу ИРАК от нейна територия и накрая ИДИЛ иска главата на Баша Асад.

45

bg

преди 9 години

Na Shipka ne e imalo iznasilvanija,imalo e samo ubivanija.

44

Руснаците

преди 9 години

Освобождението на България 1878 е манипулирано , Руснаците са убивали и изнасилвали , има унишожени документи за да няма доказателства

43

do Adminite

преди 9 години

Kade ste be admini ta pozvolyavate takiva kato A3 da pishat v neta????????

42

Анонимен

преди 9 години

Не го молят, главно по три причини: Защото са заети да му продават технологии, да прибират парите, които той им плаща за онова, което нямат и не могат да измислят, и защото приемат руснаците, които отиват да живеят в "дебилните" Щати.

41

сс

преди 9 години

Защо просто инфантилните хамериканци не се помолят на Путин , той знае , може и ще направи това което САЩ не могат , не знаят и няма да направят !!!