10

Стефан д-р Чолаков

преди 9 години

До FMCколко ти плащат на постната опорна точка ?

9

Голям смях

преди 9 години

До 12.Жалко,че 70% от българите са заблудени оФце точно като теб.ГЕРБ,ББЦ,РБ,НДСВ не са,само бащите,майките,бабите и дядовците им са комунисти.Властта с кръв е взета и само с кръв се дава другото са празни приказки за необразовани *** като теб, на които се обещава светло бъдеще.Чакай си,чакай.

8

Анонимен

преди 9 години

Надявам се тоя алкохолик и бандата от некадърници и крадци никога повече да не ни управляват..Долу *** и ***!!

7

Анонимен

преди 9 години

Tozi kabinet na partqta za ppreden put dokaza 4e e nekompetenten i ne moje da upravlqva!

6

Анонимен

преди 9 години

за да се запази класиката, герб трябва да гласуват против оставката на орешарски

5

Понеделник

преди 9 години

Дните от седмицата се пишат с Главна Буква като Вторник, Сряда и т.н.

4

FMC

преди 9 години

Не се и съмнявам в глупостта на българския избирател, който ще върне на власт тия, срещу които скочи заради увеличението на тока. Тая зима ще бъде по-зле. Борисов ще вдигне тока поне с 20%, обвинявайки за това Орешарски. Естествено, това ще бъде първата работа която ще направи след изборите, за да няма големи протести както преди година и половина. Наесен ще излязат и едни бели книги и едни пици...не е истина. Само си вадете моливчетата и записвайте.

3

FMC

преди 9 години

А дано никой не се яви в парламента, само ГЕРБ. Да ги видим тогава как ще приемат оставката. Не за друго, а за да се даде малък урок на ГЕРБ какво става, когато се саботира законно избран парламент с мандат 4 години. Аз ако съботирам работата си, още след първата самоотлъчка ще ме оставят на основна заплата, а след втората ще ме изгонят. Къде го има това, човек да не ходи на работното си място и да му пляскат за това?*** кратуни. Дано наесен вече наистина да им е за последно и за малко.

2

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ади бе...

1

мастика мастика ааа

преди 9 години

утре сме там,тая вечер никакво пиене,чак след гласуването на оставката дупетати тъй рече другаря мишо-мастиката,само чалга може...