9

АЗ

преди 9 години

Много *** и неграмотен политически трябва да си, за да не си направиш една дребна евтина аритметика. Кво имахме при тиквата-затегнати колани, замразени доходи, увеличаване на разходи и цени, и какво получихме за краткото време на това правителство, което беше в изключително трудна ситуация на работен процес-минимално, да, но нещо-майчински, пенсии, спад при електроенергията и т.н. Но стана опасно, тогава когато се разбара, че има воля да прави нещо, с изразена социална политика! Помия!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Изключително трудно работещ парламент благодарение на Мутрата и другарчетата му,които влизаха когато им скефнеше, но заплатки взимаха.

7

ognyanz

преди 9 години

До 7: Ако мислиш така, значи признаваш, че са се изредили и на собствения ти ***, а ти през това време си гласувал за някои от тях.

6

Въпрос !

преди 9 години

Каква е разликата между Бойко Доган (Местан) Станишев (Орешарски) ? Та нали всички те се изредиха на *** на народа ?!?! Харесало им е на народа значи..... Друго обяснение няма ...бий магаре по магаре ...та и народа колкото повече го мачкаш толкоз по *** става

5

МСБ

преди 9 години

Б.Б. : Много близък приятел с ЕРДОГАН , пие кафе с Доган (Местан) , казва че строй джамии и църкви (цитирам го както виждате казва "джамии" на първо място преди "църкви") , казва да сме вземали пример от турция а Българина ако е гладен да съди картофи и да яде !?!?!?!?! ТОВА ЛИ Е ВАШАТА ГОРДОСТ ? Той ли да актуализира бюджета :)

4

ХХХ

преди 9 години

Не знам кой ще актуализира бюджета ама този народ не го чака нищо хубаво в следващите десетилетия напред ! С тези промити тикви .....вманиачени да лаят по (примерно) Сидеров , а забравят че БСП ДПС и ГЕРБ управляват държавата ......те не знаят че Сидеров не е бил министър-председател за бога това е нечувано ?! Как може да обвиняваш някой си и по този начин да крепиш тези които до сега е*аха мамата на държавата ? Защо по дяволите е тази простотия и късогледство ?

3

РЕВИЗОРО

преди 9 години

БКП В ***

2

политолог

преди 9 години

И какво като Орешарски ще подаде оставка. Той вече си свърши работата , всички около него станаха мултимилионери , а Държавата има вече близо 10 милиарда дълг. Това управление на БСП-ДПС-Атака ще се изучава в учебниците по история като феномен. Как само за една година може да фалираш цяла Държава.

1

майната

преди 9 години

Няма драма! Следващото правителство - тези да си ходят час по-скоро!