9

Дедо му

преди 9 години

Щом ще помогна на младите, отивам да се беся .А скътаните 28 лв. и 56 ст. ще завещая на партия ГЕРБ .Тя ще оправи България . Един път за винаги, те не останаха много държавни предприятия .БДЖ и Марица Изток Мините .

8

Анонимен

преди 9 години

Много му е отвратителна физиономията -конска

7

Russia GO HOME

преди 9 години

RUSSIA GO HOME ! Да живее Русия , а ние българите да умираме , а ? *** недни , продадохте България на тия руски поробители олигарси . Няма българщина във вас , само водка , руски песни , " ГЪЗПРОМ " , а къде остана България ?!

6

Анонимен

преди 9 години

До Дедо му Вие сте вредни за финансовите върколаци които държат пенсионните и здравни фондове! Не стига ,че помните като слонове ами и сте и с крепко здраве и малко болести въпреки многобройните промоции на брошури и статии в "трета възраст" които ви пускаме!Я се засремаете и ако нямате наследници поне си оставете завещанието на някои и нашите фондации и секти промотирани от EU !

5

Анонимен

преди 9 години

5Такива като теб кучета ги яли.Сори!Живота не е за аутсайдри.

4

Дедо му

преди 9 години

Дреме ми за богатите къде си хвърлят милионите, кажете кога ще се вдигне пенсията ми, с 200 лв. едвам живея . Напишете статия за бедния пенсионер . 40 лв. хапчета, ток 50 лв. с 4 лв. как се наяждаш 3 пъти на ден .

3

Анонимен

преди 9 години

Жълтурковците които ''оповестиха'' че хаскувскУтУ с дебелаша били канени на сватбата ДА СЕ ИЗВИНЯТ на читатлите си (стандарт нюз)!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Страхотно място е остров Свети Стефан, както и цялата черногорска и хърватска ривиера. Препоръчвам ги на всеки, който има желание и възможност да пътува.

1

АТАКИСТ

преди 9 години

Велик е тоя!Няма такъв непукист в цялата история на тениса. Няма да забравя как имаше Федерер 2 точки на свой сервис за да спечели някакъв полуфинал от Големия Шлем срещу него, и Новак просто ръкопляскаше на публиката след спасеният мач пойнт...демек отигра топката побеждаващо и спаси единия вариант за пробив и тръгна да вдига победоносно ръка, сякаш е спечелил мача.След това и го спечели накрая.Федерер не можеше да повярва!Пълен ***!А за 6 часовият бой с Надал на АО 2012 нямам думи!