15

MIHAIL

преди 9 години

турците да отиват на почивка в европа и да не се връщат повече, да си починим малко от тях

14

Анонимен

преди 9 години

В момента ,в който България влезе в Шенген- край с туризма ! България ще се превърне в транзитна страна ,един резервоар бензин, 50 ст за тоалетна в някоя бензиностанция, 7 -дневна винетка . Толкова !Няма сила ,която да задържи реснак или украинец с Българска шенгенска виза повече от 1 ден по нашето черноморие.!

13

МААНЕ

преди 9 години

Франция с население от 65милиона е посещавана от 90мил. годишно! За останалото , който може - да мисли и смята.

12

Анонимен

преди 9 години

Основният проблем е, че туризмът е в ръцете на бивши мутри, най-вече плажовете. И т.к. плажовете са отдадени на концесия за няколко години напред, скоро няма шанс услугите да се подобрят. Все пак туристите ходят заради морето и плажа, а не заради хотела.Каква полза, че хотелът е отличен, а като отидеш на плажа, във водата плуват лаiна и хванеш разстройство още на втория ден.Вечер може да видите как си разхождат кучетата по плажа и препикават всеки чадър.Как на другата сутрин да платя чадър?

11

Анонимен

преди 9 години

А колко българи?

10

Анонимен

преди 9 години

Морето е мръсно, по хотелите предлагат лоша храна с ниско качество, като отидеш веднъж, не повтаряш. Цялото ни Черноморие работи за развиването на туризма в другите държави. Дойде ли лятото, зеленчуците вместо да поевтинеят, стават по скъпи от зимните!!! А колко пъти сте намирали домати отвън червени, а вътре чисто зелени и бели?

9

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Анонимен 10Абе ти добре ли си ? какво разбираш от купони ?Тук е място само за супер *** минидили и кюфлеци пристрастени към онанизма , проститутките и балконинга !Нормалния човек дава поне 2000 евра за почивка и желае само бели чаршафи , чист въздух , нощен аромат на жасмини , чиста вода в морето и басейните , добра храна и цветя във вазата на стаята!У нас идват всякакви деградета особено немски и британски !

8

Анонимен

преди 9 години

Само в град Прага отиват толкова туристи, колкото в цяла България с всичките и избушени селски курорти и скучни комплекси. В България освен в Слънчев бряг няма купон, а скоро селяните и там ще го направят пенсионерска среща

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДано , само така ще спреш да си онадеш козичката.

6

Анонимен

преди 9 години

В Украйна ,в момента се ракламират Златни пясъци. За 220 евро, транспорт ,нощувка ,закуска и вечеря за 1 седмица . Пък за 1 ден къщичка в къмпинга на минерални бани Чатеж-Словения , се плаща 270 евро . Без яденето, само легла.И няма свободни.

5

Анонимен

преди 9 години

Бълтария има 2 пъти повече леглова база от Хърватия . Хърватия има 2 пъти повече приходи от туризъм. Та при еднакъв брой легла излиза, че България получава 1/4 от приходите н Хърватия.Унгария има по-голям приход от зимен туризъм сравнен с прихода на България. И това при нито един ски-курорт ,нито една планина, нито едно снежно място в Унгария. ! Ние сме ***, това е !

4

Анонимен

преди 9 години

За 1 английски турист ,туроператора плаща точно 8,00 ивро на българският хотелиер. Срещу това хотелът осигурява настаняване на ол инклузив- яденье и пиенье на корем. Смятай !Хотелът купува най-скапаните питиета и продукти, и предлага продукт като за 15,60 лв на ден. Туристът се мръщи и като се прибере завежда иск. Накрая хотелът връща част от тия 15,60 лв . Държавата се гордее от ръста на туристите ,летуващи с чартъри и групи. А другите държави привличат платежоспособните туристи.

3

Анонимен

преди 9 години

Дано всичко по морето се изкупи от Руснаците. Ще си отевем. Бляда пие три на екс и не го търси за нещо до сабахлем. А през това време Наташа, цялата е наша.

2

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

До ПОЛИТИЦИ БГтаДа бе странно като идваха милиони от целия СОЦ. дюните бяха на стотици метри от там където се плискат вълните , морето беше чисто , храната и алкохола хубави т.н.Сега идват евреи на хазарт и *** , британци на правят балконинг и немци локат бира , от TUI си купуват почивки по 5-10евра на легло а морето ни е супер клозет и фекални вълни се разбиват на всякъде! ???

1

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО БЯХА ПЪЛНИ ПЛАЖОВЕТЕ КОГАТО БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ДЪРЖАВА ? НЯМАШЕ МЯСТО ИГЛА КЪДЕ ДА ПАДНЕ,ТИЯ СТАТИСТИКИ СА КАТО САМОЗАДОВОЛЯВАНЕТО,ЗА ЛИЧНА КОНСУМАЦИЯ,ХОРАТЕ РЕВАТ ОТ СЛАБ СЕЗОН,НЯМА РУСНАЦИИИ,НЯМА КОЙ ДА ХАРЧИ,СКЪПИТЕ ВИНА ЗА ПО 300 И 600 ЛЕВА СТОЯТ,КАЛКАНА НЕ МЪРДА,НА ДРИПИТЕ ОТ ЕС ЛИ ВИКАТЕ ТОРИСТИ ?