22

Йоан

преди 10 години

патриарх Неофит МОЛЯ почистете църквите от ваши служители *** и педофили .Не останаха хора да вярват в думите на служителите Ви .Повечето от служителите Ви имат Фейсбук профили и показват снимки на ученичките с който го правят .СЪБУДИ СЕ .

21

ава

преди 10 години

Господ е казал на войниците, на тези които го мъчат на кръста. Боже, прости им, те не знаят какво правят! Колко българи могат до кажат това за нашите политици? Мъчат ни, разпъват ни всеки ден и знаят какво правят! И към тях ли Господ ще е всеопрощаващ?

20

de

преди 10 години

Примитивни призиви като "Христос Воскресе" нямат място в 21-ви век.Религията е чисто и просто едно суеверие. Узаконено и институциализирано суеверие.Психологически залъгалки, експлоатиращи хорските страхове, слабости, необразованост и склонност към предразсъдъци.Нищо не може да отрови мозъка на човек така, както може да го отрови религията.

19

Анонимен

преди 10 години

За съжаления вярата ни води само към простотия и идиотщина! Да се забранят всички религии за да живеем в един по-добър свят!

18

Един Българин

преди 10 години

"Вярата да ни води в дни на изпитания, пожела Неофит"Не и вярата в Хесус Хрестос, отче. Тангра е единственния Български Бог, които бих приел да е български. Но ти вярвай в каквото искаш, но помни точно до/под църквата ти над които е построен твоят храм има катакомби , в които са погребани византийци измъчвали Българи заради вярата им в Тангра, за да знаеш че истинския Български Бог те гледа."Президент и премиер на празничната литургия"А тия двамата анти-български плазмодии да отиват в ада.

17

Анонимен

преди 10 години

НА СНИМКА 7 МНОГО НАПРЕЖЕНИЕ ИМА В ОЧИТЕ НЕОФИТСКИ

16

Анонимен

преди 10 години

вярвайте в себе си и бъдете себе си ,всичко друго е подчинение

15

Анонимен

преди 10 години

ДРЪН -ДРЪН

14

111

преди 10 години

До 6Като заговори за наука, как ще коментираш думите на Исак Нютон:"Кой съм аз, че да не вярвам в Господ". И ще добавя, човешката наука е нищо пред великата сила на божествения разум, благодарение на който и ние съществуваме.

13

Анонимен

преди 10 години

na velikden 4ufutski *** i razkol seete podlogi.gospod vijda.xair da ne vidite prodajnici

12

Анонимен

преди 10 години

до 6 И до къде ни докара науката...до кривата круша.Понеже много и се осланяме-войни,кризи,глад,болести,убийства,самозапалвания,лъжи,кражби,корупция,бедност,геноциди,отровена природа,радиация,катастрофи.Още колко да изброявам...

11

християнин

преди 10 години

ХРИСТОС ВОЗСКРЕСЕ НА ВСИЧКИ ХРМСТИЯНИ В БЪЛГАРИЯ .НАЙ ПОСЛЕ НАЧЕЛО НА БПЦ ЗАСТАНА ВЯРВАЩ ПАТРИАРХ В ЛИЦЕТО НА ПАТРИАРХ НЕОФИТ.ЖЕЛАЯ МУ ДЪЛЪГ ЖИВОТ ,ЗА ДА ВЪЗСТАНОВИ АВТОРИТЕТА НА ЦЪРКВАТА В БЪЛГАРИЯ И ОБЕДИНИ НАРОДА НИ.

10

Християнин

преди 10 години

1:27 Но Бог избра глупавите неща на света, за да посрами мъдрите; също избра Бог немощните неща на света, за да посрами силните;1:28 още и долните и презрените неща на света избра Бог, да! и ония, които ги няма, за да унищожи тия, които ги има,1:29 за да не се похвали ни една твар пред Бога.1:30 А от Него сте вие в Христа Исуса, Който стана за нас мъдрост от Бога, и правда, и освещение, и изкупление;1:31 тъй щото, както е писано, "който се хвали, с Господа да се хвали".

9

Християнин

преди 10 години

а ние проповядваме разпнатия Христос, за юдеите съблазън, и за езичниците глупост;1:24 но за самите призвани, и юдеи и гърци, Христос Божия сила и Божия премъдрост.1:25 Защото Божието глупаво е по-мъдро от човеците, и Божието немощно е по-силно от човеците.1:26 Понеже, братя, вижте какви сте вие призваните, че между вас няма мнозина мъдри според човеците, нито мнозина силни, нито мнозина благородни.1:27 Но Бог избра глупавите неща на света, за да посрами мъдрите; също избра Бог немощните неща на света, за да посрами силните;1:28 още и долните и презрените неща на света избра Бог, да!

8

Християнин

преди 10 години

Защото словото на кръста е безумие за тия, които погиват; а за нас, които се спасяваме, то е Божия сила.1:19 Понеже е писано: "Ще унищожа мъдростта на мъдрите, И разума на разумните ще отхвърля".1:20 Где е мъдрият? Где книжникът? Где е разисквачът на тоз век? Не обърна ли Бог в глупост светската мъдрост?1:21 Защото, понеже в Божията мъдра наредба светът с мъдростта си не позна Бога, благоволи Бог чрез глупостта на това, което се проповядва, да спаси вярващите.1:22 Понеже юдеите искат знамения, а гърците търсят мъдрост;1:23 а ние проповядваме разпнатия Христос, за юдеите съблазън, и з

7

Йоло Денев

преди 10 години

Да живее Великия бог Тангра!

6

Св. Вагина от Петрич

преди 10 години

До 111Това , че си прочел нещо от Библията не е лошо. Сега вземи и прочети какво науката е установила за измисления Христос. Едва тогава влез в този сайт и започвай да коментираш.

5

Анонимен

преди 10 години

на снимка 3 аз не откривам и един "вярващ"

4

Хайде честито !

преди 10 години

Честитя именните дни на всички които носят имената Петър, Иван, Димитър и Стоян !

3

111

преди 10 години

Брей, какви спецове са се навъдили тук. Даже не са и прочели една глава от книгите на Библията и от Евангелието, а започнали да поучават хората да не вярват. Даже си нямате и представа каква мъдрост и истина се крият в християнските книги и колко може да научи човек от тях, даже за своето собствено добро и за доброто на другите, защото животът на Христос учи само на ценности, вечни и непреходни. И да ви попитам такива невежи, като не вярвате какво печелите или обратното ако вярвате какво губите?