19

Анонимен

преди 10 години

Трудно могат да се отправят искания, когато си в концлагер.

18

Анонимен

преди 10 години

До АбдулкаримДа, а следващия етап включва стрелба на месо!

17

Анонимен

преди 10 години

do Gneven Balgarin ! Na takiva kato tebe im vikat rakiini nacionalisti !

16

Анонимен

преди 10 години

Изрелците = американците +турци те да ви приемат те подпалиха войната ,ние българите нямаме хляб и за нас

15

Абдулкарим

преди 10 години

Като ви пуснат статия за бежанци и всички започвате а кълвете като изгладнели кокошки. Много е забавно.

14

Траверс долен съм

преди 10 години

Обичам да ме изпъват тези от Конго,аз ша приемвам 3-***.

13

Анонимен

преди 10 години

А кой ви кара да се плодите като мишки, а? Га ядахте кифтетата, ни ривахте, а?

12

аз съм българче

преди 10 години

Обаче ме разсмя плаката на втора снимка "Къде е ЕС докато страдаме". Някой да им обясни, че европейските лидери в момента са прекалено заети да си мажат дупетата с вазелин, за да не ги клеца чичо Сам на сухо. Кажете им и че ЕС не иска бежанци на своя територия и се крие зад закон, задължаващ ги да гният в резервати в България.

11

ЪЪЪ

преди 10 години

Пенсионери с 150 лв пенсия (работила като сестра в хирургия по24 часа)и няма място в старчески домове , няма подслон и за бездомните и безработни хора ,няма подслон и за сирачета и ще ги деинституционализира ,няма и къде да изолират психичноболни (билоподобре да живеят сред хората било хуманно) и ПРИ ТАЗИ ОТКРОВЕННА ДИСКРИМИНАЦИЯ ИЗВЕДНЪЖ СЕ НАМИРАТ ПОДСЛОН ТОПЛА ВОДА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО НА БЕЗОТЧЕТНО ХАРЧЕНИ НОВИ ЖИЛИЩА СЛАМИНИРАН ПАРКЕТ И СЕГА "Два лева да имате в повече, помогнете на тези люде

10

Анонимен

преди 10 години

ами да изгонят африканските бежанци и да оставят сирииските до свършване на воината в сирия то като гледам болшенството са африкански имигранти

9

7

преди 10 години

До До 4Стига глупости - ако християни избягат като бежанци в мюсюлманска страна, ан третия ден жените ще бъдат изнасилени, мъжете избити, децата продадени. И това дето им даваме е много на тия диваци

8

аз съм българче

преди 10 години

Защо трябва да ремонтираме сгради и да изграждаме лагери, след като решението е толкова просто- настаняваме ги в американското и израелското посолство, на техни разноски. Така и така финансирайки бунтовници ни докараха бежанска вълна, поне от съпричастност да помогнат на хората.

7

Вън мангалите

преди 10 години

каквото сте заслужили това. Няма милост зо чжвекоядци. При милион и половина бежанци 1918 година на нас кой ни помогна. Точно тогава от крадци и убийци станаха амбулантни търговци и след бежанският заем заграбиха градската собственост.

6

izrod

преди 10 години

aman be

5

До 4

преди 10 години

Евала за коментара ти! Нека всеки помогне с каквото може, защото и ние утре може да сме на тяхното място! Не забравяйте 4е това е много вероятно да ни сполети с оглед на това кой ни управлява в момента, а именно червената чума която ни води към следващата национална катастрофа! Не бъдете злобни и егоисти, помогнете и нахранете тия хора!

4

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Не политизирайте и не злобейте срещу тези нещастни хора.Само едно ще кажа, а вие ако искате се вслушайте в моят съвет. Два лева да имате в повече, помогнете на тези люде. Те не са избягали от хубаво.Всеки да приеме по един човек в неговия дом. Вие давате подслон, той ще ви се отблагодари с труд, и така.....Както виждате , политическата обстановка в света се променя всеки час. Никой не знае в какво положение ще бъдем ние утре !

3

Валентин

преди 10 години

Алчни ***. И какво ми ги снимате тия сополанковци, окото ми няма да мигне да ги изритам всичките заедно с цялата родителска ***, която обаче се крие на заден план и потрива доволно ръце.

2

Анонимен

преди 10 години

Станишев доган и болен ги готвят за електорат, ама не знаят, че въпреки визуалните прилики с *** братя, сирииците са с доста сериозно образование и имат акъл за разлика от тези дето са ни тука. Иначе да са им дали гражданство и право на вот моментално.

1

Елемаг

преди 10 години

Ама вие ми казвате,какво да правя в собствената си държава ли?