59

Анонимен

преди 10 години

Има една стара поговорка : Всяка жаба да си знае гьола - аре кой от каде е дошъл

58

Златен лъв

преди 10 години

Прави са хората да се втурват извън България в търсене на сигурност и препитание и не бива да им се затварят границите към Западна Европа. Какво да правят тук? - Да изхранват многодетни семейства с няколкостотин лева заплата, почвайки от нулата? Те добре са се насочили, но замисълът на "гоуемити демукрации" е съвсем друг.

57

Анонимен

преди 10 години

Истината е че арабите идващи от Сирия са образовани и заможни.Повечето имат богати роднини в Европа.Дори някой от тях да останат тук те ще бъдат в полза за България.Но тези сирийци са много малко.Покрай тях използвайки сирийската криза в страната навлязоха хиляди кюрди,афганци,палестинци,*** от Нгоро нгоро,Джибути, Маконго и цяла пасмина африканци нямащи нищо общо със Сирия.Те са заплаха за националната сигурност и най-вече за населението.Вината е изцяло на управляващите.

56

Мъж

преди 10 години

България е с вас скъпи приятели, ще помогнем както е възможно. Не слушаите озлобените *** с майики рускини и играещите кючеци в дискотеките *** с прадядовци анадолски ***. А българите са добри хора-не са жестоки пияни ***, нито играещи кючек полуживотни!

55

йованчо

преди 10 години

Защо да не затваряме границите? Колко търтея си мислите че може да храни и пои България. Децата и родителите ни мизерстват, пълно е с бездомни и безработни българи, защо трябва да храним *** и *** които с нищо не са допринесли за тази държава. Като сте с толкова претенции изработвайте си парите които продажните ни политици ви подаряват за храна и подслон. България с нищо не е виновна за вашето положение.

54

men

преди 10 години

объркали сте адреса нещо ***. ние пари за собствени дева нямаме, за родителите си тънещи в нищета нямаме, за лекарства и храна нямаме, вас ще хрантутим за да ни се плодите на главата. колко арапи в германия и швеция бачкат? колко арапки и туркини има с по 8 деца с по 8 месеца разлика за да цоцат социални като нашите ***. обирайте си крушите защото като изригнем един ден и подпукаме *** ще го отнесете и вие.

53

men

преди 10 години

бежанци са в турция. тук са диверсанти и нелегални имигранти нарушаващи крехкия етнически баланс. колко българи са били бити, #бани и изнудвани и са робували по чуждите държави включително и арапските. да им е помогнал някой? натоварвайте ги на самолети и ги изсипвайте в бриксел на барозу и на шмеркел на тиквите, да ги видим ще продължават ли да финансират тероризма. нашия *** да беше питал аджеба защо юдеомасонските му господари запалиха сирия и кога ще си приберат исламистите и пекчите. ше пита ама друг път, нямаше да се казва *** инак.

52

Спешно

преди 10 години

Все още никой не е питал българите дали са съгласни в близко време да се окажат в една държава с една много голяма общност свои съграждани от африкански и азиатски произход, на базата на изключително съмнителни основания. Задължително е да има референдум по този въпрос.

51

Анонимен

преди 10 години

Вън незабавно от България на нелегалните ***. Нашите гранични полицаи да започнат да стрелят по този башибозук, който нахлува през границата ни с турция и да защитят България от тези афро-арабски навлеци. Ако са толкова нежни и не могат да спрат тези нашественици да позволят на българско опълчение да стори това. Има доста желаещи.

50

Анонимен

преди 10 години

Стойте в Турция да ква Европа въ гони не разбрах!?

49

Анонимен

преди 10 години

Аз съчуствам на тези хора, те на са като другите араби. Сирия е светски управлявана и там не са радикални ислямисти. Изненадана съм обаче, че влизащите в България са само мазлъм а няма християни!? Аз разбирам, че търсите подслон, но ние сме 5 000 000 българи другото е *** и турци и просто сме застрашени, тъй като ни управлява турска партия, която е против българските интереси. Ако нямахме турци на власт щеше да е по безопасно. За вас е по добре да стоите в Турция.

48

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЦРУ е в дъното на нещата, не са решили не са ни и нас унищожили

47

муспи

преди 10 години

Докато се колебаеме да стреляме ли или не, диваците вече ни намалиха с 1/3. Кои диваци ли? -защото вече изглеждаме и оглупяли. Евреи, турци и ***, а сега ни доставят черняци и араби. Да се хабят патрони за всички наред е безсмислено - ако се избиват евреите, останалите сами ще се разбягат.

46

Анонимен

преди 10 години

Докато мъжката част на ДПС-електората бълва постинги, забрадената и вечно заплодена женска реже салатка към ракийката нали отгоре не ви позволяват алкохол, ей?!

45

и аз така

преди 10 години

И аз отправям всеки ден призиви към зап.Европа да не затварят границите пред лицето ми,но те нехаят.И в собствената ми Родина съм обречен на бавна и мъчителна смърт със 168 лв.пенсия.Незнам,кое е по-добре - бърз куршум или смърт от глад и студ?

44

Анонимен

преди 10 години

"Не затваряйте границите! Нека повече ***, като нас да могат да влязат. После - ще видите ..."

43

Анонимен

преди 10 години

ВЪН НЕЗАБАВНО ! ВЪН!!!!

42

Анонимен

преди 10 години

Към Сирийците:Отидете и оправете бардака който сътворихте! Не ходете по чуждите държави,да се чудят какво да ви правят. Никой от нас не е дошъл да ви разваля държавата. Вие сами сътворихте това.

41

Анонимен

преди 10 години

Винаги изпитвам радост да общувам с български селяни ...Толкова сте трогателни в наивната си глупост.Не се ли питате, защо винаги сте прекарани ?

40

ha ha

преди 10 години

колко трогателно, тази на третата снимка е отправила много разбираемо за христяните послание. МЕСТЯ.