239

ба.х маам.у

преди 10 години

-Точно Тиквун.а е виновен за:Меринджейската си партия и политикаМеринджейското образование видно по-гореМеринджейското здравеопазване (съюз м/у лекари и доставчици)Меринджейската външна политика (като бонус атентат)Меринджейското усвояване на евро средстваМеринджейска пропаганда (особено ожесточена)Меринджейското МВР (ушето Цецово)... и т.н. ...

238

Егати

преди 10 години

Няколко напушени ухилени мухльовци ... те ли ще решават какво ще става в държавата ?

237

Mangi4a

преди 10 години

До ванкоМного тъжно, ако е вярно!

236

фен на бсп

преди 10 години

***, вие сложени до премиера сте като ***! Той е един от водещите финансисти и авторитет в областта си, човек постигнал много в живота си, а вие дори неможете да се обръснете! Така ,че не ставайте смешни повече и разберете че: МАЛКО СТЕ, ЖАЛКИ СТЕ!

235

Mangi4a

преди 10 години

До Eldorado27Добре, де, Eldorado27, за кого да гласувам ? За Бареков ли? ...Или за Светльо от хиподил?

234

andreivn

преди 10 години

Защитната реакция на правителството е да изкара студентите ненормални. Във форума се забелязва наплив на платени драскачи на панираната коалиция. Съсела и Бея треперят, усмивката им изчезна още на 1 месец от управлението им. Следваха истерични ходове, да защитят предварително проваленото си управление. Защото и то беше платено от някого. Това което им остана е да обиждат студентите. Дръжте се момчета, края на Ореха е близо.

233

ванко

преди 10 години

До Mangi4aКакви студенти бе, никой не ги е виждал в Университета! Ивет Добромирова ги е събирала по всички кафета в Люлин, чисти наркомани са!

232

6502

преди 10 години

До дидаДо там стигна милата Родина. Циганизирана с малцинство българи в нея. Всичко това под режисурата на БКП под знамето на всякакви партии. Мисля да заколим другарите вече!

231

Eldorado27

преди 10 години

До Mangi4a...Все пак съм решил на следващите избори да гласувам за него -- по-малкото зло за България. ...Мислиш ли... ако вярваше и правеше това, което говори особенно против турците и сирийците и аз щях да гласувам за него, но тоя се продаде и вече не може да му се вярва... трябва да направи нещо фрапантно според мен за да си върне стария имидж...

230

Mangi4a

преди 10 години

До дидаТъжно, но факт!

229

Кочо

преди 10 години

Какви са тия гейове на снимката? Пингвини ли са, калинки ли? Мъже със сигурност не са!

228

дида

преди 10 години

Гледам тези шприцвани кратуни и се питам: до там ли стигна мила Родино? *** до ***, *** до ***. Все отбор безполезна ***.

227

Mangi4a

преди 10 години

До ванкоСмешници, обаче студенти, Ванко.

226

ванко

преди 10 години

Какви са тия плешиви гномове на снимката? Има ли там "студент" под 30 год? Смешници жалки!

225

Революционер

преди 10 години

Ако искайте ми вярвайте, но се обзалагам на 100 %, че Орешарски посмъртно няма да подаде оставка. Той е готов да умре мъчително.

224

Гражданин на РБ

преди 10 години

До 6502"....Достойнство и чест са непознати думи, това е точната причина поради която нито историята ще ги запомни, нито ще свършат добре...."Същото важи за всички политици, които са били на власт през последните 25 години...НЯКОЙ осъден, засега? М?;-)

223

Mangi4a

преди 10 години

До 6502Власта е най-голямото богатство, приятелю. Без бой не се дава.

222

6502

преди 10 години

Стига с този Бойко бе, за всичко той и извънзенмите са виновни! Вервайте си! ама само вие си вервате

221

Mangi4a

преди 10 години

До Eldorado27Не знам. Не бих се учудил. Интересно Волен дали е бил член на БКП тогава? Няма начин да не е бил. ...Е, какво да си мисля, като го хващам, че едно говори, друго върши. Все пак съм решил на следващите избори да гласувам за него -- по-малкото зло за България.

220

ба.х маам.у

преди 10 години

Бързо връщайте казармата че народа се изпеде.аст.и , а тия вместо да играят на мека ръчичка с топка да отиват на границата където има работа до шия.До къде стигнахме, на тия връстниците им които учат в Германия,Англия и Франция не могат да вдигнат глава от четене, ба.х маам.у и вишето образование в БГ.Редукция на университетите с 50%.