87

XRumerTest

преди 2 години

Hello. And Bye.

86

Raymondden

преди 4 години

Клиника лечение алкоголизма

85

Крети

преди 12 години

На запада му трябва някой корумпиран *** като Елцин за да копне руските ресурси! И се опитвак както в Африка и навремето в Бълагария да продават Демокрация и да лапатЖивеят ли сега Българите добре ?Живеят ли в Ирак , Либия , Афганистан добре?КАЖЕТЕ КЪДЕ Е УСПЯЛА НАЛОЖЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ?А ПРОТЕСТИТЕ В ЛОНДОН И НЮ ЙОРК СРЕЩУ БАНКЕРИТЕ ТАМ НЯМАШЕ ЛИ НАСИЛИЕ?*** ЛИЦЕМЕРИ ?

84

georgi

преди 12 години

Точно така, да се знае кой кой е. Ако е както нашата демокрация по добре така

83

Жалко

преди 12 години

Банановата демокрация е обсебила тази изостанала територия

82

Глаша

преди 12 години

А Вие, любезни ми господине, за коя руска партия сте? Освен "Единна Русия", конкуренцията е от- комунистическата, партията на Жириновски, която според моето скромно и не дотам компетентно мнение е ултранационалистична /чудя се защо все още не е забранена/ и остава партията на Немцов, близък приятел и съпартиец на олигархката с прозвището "Газовата принцеса".

81

Глаша

преди 12 години

Но моля ви се 69. Тези "протестиращи" са абсолютни криминалисти. Викат, барабанят, бият хората, грабят и изнасилват. Подобна свободия не би се толерирала в никоя друга държава. Друго-ако в Русия изборите са нечестни, то за последните в България трябва изобщо да не говорим.

80

анонимен

преди 12 години

Наистина многовековна "демокрация"!

79

Анонимен

преди 12 години

Казват, че някои от активистите на СДС и ГЕРБ активно обменяли доларовите си сметки в рубли, а пък други са се записали в "Дружеството на приятелите с Русия" Времена..

78

Анонимен

преди 12 години

Да ....Още малко да напредне "Демокрацията" тука и да се поскапе САЩ + слугите му в западна Европа и някои ще си бият *** тикви, защо не сме с Русия а пак сме на губещата страна.Само след 10 г ако са верни прогнозите на икономистите за бъдещето на BRICS, ще заничаме на Изток, точно както правехме при социализма заничайки на Запад.

77

Николов

преди 12 години

До 62добавен от: АнонименГрешката е моя, исках да кажа осигуровките а не данъците. Нямам бизнес нито тук нито там. В България аз и жена ми работихме в сферата на услугите и заплатата която съм обявил в предишните ми коментари е брутната. Прецени колко ми остава след като си платя осигуровките, сметките и квартирата.

76

Анонимен

преди 12 години

Нормално е да плащаш корпоративен данък в БГ нали е 10% иначе си си намерил нишата и е естествено да си я хвалиш , в това няма лошо

75

Николов

преди 12 години

До "58добавен от: Анонимен" Върнах се защото ми свърши визата, след няколко дни взимам нова и заминавам. Дали ще остана си е моя работа и ще го реша единствено аз. Плащам си данъците в България но искам да живея там където семейството ми се чувства спокойно и не се чуди коя сметка е по-важна и да плати първо нея а за храна и дрехи каквото остане.Последните 20г. все ни "оправят" някакси но на мен ми стига. Ще се радвам не Вие да се оправите а да се оправи България!

74

До 55

преди 12 години

***, стига с лубимия ти лаф за рубладжийство, който имаше някакво значение в края на социализъма, когато едни изкарваха пари в Либия, а други в Коми.Хайде огледай се, ослушай се и се осъзнай.Сега е 2011 и почти 30 г по-късно.Ти да не си ДОЛАРИСТ случайно или си с кухи левчета, но се чувстваш велик защото нямаш ни рубли ни долари?

73

Анонимен

преди 12 години

Гледах един филм по нашта телевизия на Никита Михалков май заглавието му беше някаква цифра 12 или 24 нещо такова , издържах го цели 3 часа , но такава дисекция на обществото в Русия само те могат да си напраявт ,никой друг не може и се ужасих , а вие си ги хвалете , но само да са по далече от нас

72

Анонимен

преди 12 години

А защо се върна бе Другарю Николов , остани си там , върти бизнес , печели , имат и много хубави жени , какво правиш тук в глухата провинция на Европа остави ни и без теб ще се оправиме все някак си

71

Николов

преди 12 години

32добавен от: Петровкупуваме в България.Пътищата им са несравними с нашите и колкото и да не ви се вярва несравнимо по-хубави.Всичките им заводи работят,аз започнах работа на 4 ден след пристигането ми и за 10 дена си изкарвах българската заплата(900лв).Минах 10 000км с кола и смея да твърдя че видях достатъчно за да си създам конкретно впечатление.В същото време се огледай и виж колко български села пустеят и са почти без комуникации с останалият свят.

70

Николов

преди 12 години

До " 32добавен от: Петров" Ти кога беше последно там? Защото аз се върнах от Русия преди месец и всичко което твърдиш е пълна глупост! В малките селца и градчета има не само канализация но също така са газифицирани и навсякъде са с парно. За цените в магазините ако не те мързи погледни във веригите АШАН и IKEA или на кварталните като например Кировский. Можеш да пазаруваш онлайн навсякъде. Цените с изключение на наеми и жилища са като у нас а качеството няма нищо общо с турските *** които. .

69

Анонимен

преди 12 години

Чуждите медии пишат за много хиляден митинг в Москва - това са повече от 3-4 хиляди души както твърдят рубладжиите.

68

Анонимен

преди 12 години

време беше руснаците да се вдигнат срещу дикатата на путин