19

анонимен

преди 2 месеца

До До19А колко бяха невалидните бюлетини нещо не разбрахме. Аз лично познавам няколко човека, които бяха пуснали такива. Освен това данните ти не са точни, но дори и с тях вторият след Путин в България има 50% от неговите гласове, докато в самата Русия печели само малко над 3%. Гласовете подадени за други кандитати са гласове срещу Путин и тук те не са пренебрежимо малко.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Руската политическа система ражда психопати. Това е КГБ, това е ДС. Слушаш, изпълняваш и без грам състрадание. В България тяхната агентура в МВР колко семейства разби и продължава да разбива... Фин психологически терор. Когато се наложи, стават "инциденти" - катастрофи, свъръхдози, битова злополука (уж луд съсед) "самоубийства", и т.н.

17

Анонимен

преди 2 месеца

90% карт бланш за всякакви действия. На прескоференцията Русия видя един нов президент. Путин демонстрира боен дух и решителност.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Путин се държи като жена. Страх го е да отиде на истински избори.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Не съ спряхте бе...

14

Анонимен

преди 2 месеца

До 16 Ми бако/стрино като на тия в България толкова им аресва путинарко кво баба си търсят в ЕС? Това само показва колко колхозника стоят и шпионират тук и лъжат копейките да им вярват. Докато не им затворим посолство така ше е

13

До19

преди 2 месеца

От 1660 гласа подадени във България за Путин са гласували 1110 човека.

12

Въпрос

преди 2 месеца

Русофилите наистина ли вярват, че 87% от руснаците са гласували за Путин?! Другари, айде моля Ви по-сериозно!

11

До До12

преди 2 месеца

Ето още един наивник вярващ на руски броячи на бюлетини хахахахахаха.

10

Анонимен

преди 2 месеца

До 10Неразбирам що гледате Русия и завиждате 87% са за Путин от 160 милиона руснаци ! а нас ни управлява една мутра от СИК с 5 % процента от..)))Ние не завиждаме, а се смеем и гаврим с такива измислени избори.В Русия право на глас имат 112 млн, а не 160.В България може да ни управляват и с подкрепа на 1%, важно, че не са фалшивицирани избори. Останалите 99% да са гласували, никой не ги спира.

9

До12

преди 2 месеца

Мой,в"демократична"България вотът на руснаците за Путин беше около 70 процента,някакъв коментар за това имаш ли?

8

Пешо войнолюбеца!!!

преди 2 месеца

Въпросния на снимката е ГИГАиизчадие изпълзяло от най-дълбоките пещери на Пъкала в приличащ на "хомо сапиенс"вид,бре!За това-ббий ррушняка по въздух ббий ррушняка по вода,ббий ррушняка по земя,ббий ррушняка под вода,ббий ррушняка под земя,ббий ррушняка в Космоса,ббий ррушняка извън Космоса,ббий ррушняка във Вселената,ббий ррушняка извън Вселената,бре!Да и пак да!До края на годината стартира Световната война-ега сите да иизмреме(ок.8 млрд.),ега океаните залеят световната суша,но жива бблядь измре

7

а у нас къв е стила

преди 2 месеца

Неразбирам що гледате Русия и завиждате 87% са за Путин от 160 милиона руснаци ! а нас ни управлява една мутра от СИК с 5 % процента от неговите подчинени и още 19% от Ала бала . Невиждате на къв хал сме ние гледате Русия която натроши костите на НАТО И САШ в украйна

6

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да се остави нато да матират Русия без бой. Бори се човека за родината си.

5

Нане

преди 2 месеца

западняляците, колкото и да пищят Императора си е Император... Днес дори кравите го признаха на срещата на г7.... ===)))

4

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Значи, власт упражнявана с 80% подкрепа е здиктатура иклептокрация, а власт с 10% подкрепа е демокрация !?!?!?!? Смешници !

3

Василев

преди 2 месеца

Путин ако се огъне и ако не победи в Украйна аз ще се прекръстя на Хасан!Това е битката на живота му, с нея става и с нея ляга, не само за него но и за целия руски елит, който трябва а да се докаже в битка, такава е руската история съдба, няма поколение, което да не е водило битка или глобален конфликт с великите сили!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

2

Уолстреет

преди 2 месеца

Само едно не разбра мракобесника путин,че сме много отмъстителни, още не сме натиснали червеното копче но пръв в казана пада диктатор путин, а след него всички. Ще си плати за всичко ще го разкарваме като мечка по градовете да го гледат хората и да го замерят с яйца.

1

Деница Сачева

преди 2 месеца

Искам да го усетя кАнално сбръчканата му паламарка! Боко го усети отзад вече многократно