6

Анонимен

преди 2 месеца

Света измисля нови турбини, ВЕИ, батерии, генератори и кондензатори за да запазва и съхранява повече електричество. Тия решиха бедната държавица да прави нови реактори за незнам колко си пари. А старите ги подариха за скрап :).Акцента беше пътища, сега кво стана няма да завършим магистралите, а ще даваме за щяло и нещяло без дори да се допитат до хората. Тока от Марица Изток няма как да го върнете на тия цени и няма как да запазите фаза на 230 в стабилно без него. До края на годината ще е ясно.

5

Мда

преди 2 месеца

Ей тука ще падне голямото делканеЕ щом бьлгарина прие ротацията без избори кьв е проблема да плати -50 милярда

4

Честито

преди 2 месеца

55 милиарда долара! Това е цената!

3

Защо лъжете

преди 2 месеца

Защо лъжете за цената . В САЩ има завършен един такъв блик на цена 19милиарда $ . Със забавяне 10 години.Ето така САЩ грабят България

2

Анонимен

преди 2 месеца

Защо България се отказа да строи заедно с Русия, отказа се и от руското ядрено гориво, а се хвана с американците, които строят десеторно по-скъпо от руснаците.Това ли е последното изнудване на нашите политици от американското посолство?

1

Муахаха

преди 2 месеца

то ако с "пускане" Ставаше! а България никога няма да има нищо Построено от Уестингхаус, защото последните 25 години не са построили нито 1 работещ Реактор!! Препоръчвам Нов Закон да Пуснат за БезМитен Внос на Свещи от Китай!!