10

Анонимен

преди 1 година

Не е ли абсурдно 7-те държави с най-развита икономика изобщо да се занимават с някакво икономическо джудже и да не могат да се справят с него вече 4 месеца?

9

Анонимен

преди 1 година

Украинците имат армията, която може да победи руския башибозук, ако разполагат с достатъчно количество настъпателни оръжия и средства за ПВО отбрана. За момента руснаците ги превъзхождат 10 пъти в броя на бойната техника. Юли месец ще стане ясно, дали ще има обрат...

8

дъждовна вода

преди 1 година

Не можем да повярваме на фейка, че Президентът Путин е пратил "дебел" генерал на фронта. Гледахме парада на Победата на 9-ти Май на Червения площад и видяхме десетки стегнати генерал-лейтенанти, генерал-полковници и дори армейски генерал, които маршируваха наравно с войниците и курсантите. Руската душа за вас е потайна книга и винаги ще се лутате като в гъста мъгла.

7

Анонимен

преди 1 година

Ей, Путин, вземи Боко, бе, по-дебел генерал от него няма! Дай му суджуци и го прати на фронта, да види Запада, че санкциите срещу Русия нямат никакъв ефект.

6

Анонимен

преди 1 година

От дебел генерал - дебел груз 200.

5

Black Sea

преди 1 година

Путин щеше за 7 дни да е в Киев, а после и до Атлантика да достигне.

4

himars

преди 1 година

От днес украинците пуснаха в действие химарсите от САЩ. Руските голоГъзльовци в момента нямат с каквво да отговорят на такава артилерия. За руснаците нещата в Украйна ще стават все по-зле.

3

Киро Рамбото

преди 1 година

Може би ако е имало дебел адмирал на крайцера Москва, той нямаше да потъне.

2

Анонимен

преди 1 година

Жалка държава

1

Западът е велик

преди 1 година

Русия днес фалира. Обяви дефолт.Следва майдан и разпад като на СССР.