10

Анонимен

преди 3 години

Ако предизборното мълчание на ИТН им понатрупа девиденти от предимно неаналитичните и повърхностни избиратели,то тази пасивност в момента е чист ЦИНИЗЪМ и ПОДИГРАВКА с тях !Слави го оставете,някой от партията да беше излязъл пред журналисти,в телевизията ,пред обществото -да нахвърля няколко политически опорни точки.Да даде мнение за Пандемия,ваксини,мерки-ИТН са вече с власт за коректив,нали много лаеха и плюха по всичко около пандемията.Ама къде сте сега бе ? Кажете си открито мнението !

9

Анонимен

преди 3 години

Изобилие от тежки наркотици

8

ИТН

преди 3 години

НЯКОЙ ДЕН СлаБи ще благодари и на протестърите, на антивирусниците, на антиваксърите... ако оцелее

7

1

преди 3 години

Подкрепата се дължи на слънцето наше,последно време се правеше на велик,чувстваше,че е не заменим,слънце и неговите почитатели,дойде ви времето за активна почивка,ще изтървете 29 те милиарда.

6

баба мара

преди 3 години

подкрепата се дължи на работническо селската власт на гурбеджиите хора безобразование и професия без ценности в живота изкл салатата ракията чалгата

5

БАБИКЯН

преди 3 години

демонтиране на политически модел, пък бил и този на ГЕРБ означава само ИЛИ АНАРХИЯ или друга политическа система, такава за сега е ЦОЦИАЛИЗЪМЪТ, колко ли хора биха подкрепили такъв политически модел, пък и под ръководството на милионера СГАФЧО И СЦЕНАРИСТИТЕ РАЗВОЙНИЦИ

4

Анонимен

преди 3 години

Що така с лошото? Да се направи правителство с мандат 6 месеца и две цели:- Всички гербаджии - подсъдими- Организиране на нови и честни избориДа видим дали ДПС/БСП/ГЕРБ ще подкрепят такова правителство или ще ореват орталъка?

3

Христо Христов

преди 3 години

Другари, бай Ставри се е пенсионирал още преди 15 г. Сега няма при кого да изпратим Борисов и хунтата му.

2

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Написах го предна статия, така че само ще го копи пейстна......Абе славуне разбрахме, че си болен от ковид (в който не вярваш) ама все пак ще мъцнеш ли нещо?!?Чисто олицетворение на Мълчанието е злато- с всяка секунда цената на славунчо се вдига.Нещо като на борсата, там обаче всеки играч се мъчи от два въпроса:дали не продадох акциите прекалено рано?дали не трябваше да продам акциите по рано?Патовата ситуация няма да е вечна, но тепърва ни чака ШОУ, тоя път учиндолско.

1

Атанас Велмазов

преди 3 години

Долу чалгата и МУТРАТА Славун !