13

Анонимен

преди 3 години

като са толкова загрижени, първо да го възпитат и после да се правят на жертва.

12

Дар0

преди 3 години

Какви чудеса правят парите, даже да посегнеш на дете заради тях!

11

Анонимен

преди 3 години

Без бой по кратунката не става! Едно време в българските училища са ги биели с пръчки и са ги наказвали да коленичат в ъгъла докато им дойде акъла. Имали даже и карцер където да запрат най непослушните гамени. И затова са възпитали хора които да направят възраждането на България след освобождението.А сега разхайтена работа. В училищата е като зологическа градина. Абсолютно изоглавени келеммета крещят като животни по коридорите и нямат никакво уважение към учителите.

10

Тео

преди 3 години

Работата ми се струва като - едно дете казало ... но дали е така, няма как да се разбере. И какво ще постигне бащата- ***? Думата нс продавачката, срещу тази на детето. Освен да си намери лъжесвидетели, няма а как да направи нещо. И да си научи детето, че чужда собственост не се унищожава. Ако толкова много иска - да пита! Надали детето е бито, ама аз съм ял дърмон за къде-къде по невинни неща, че и после в къщи - пак дърмон. И никога няма да си позволя да кажа, че съм възпитан зле!

9

Анонимен

преди 3 години

От 10 години гледам ''Хрюши против '' и другите активисти в Русия и се убедих че болшинството продавачки по магазините са с психични отклонения

8

Анонимен

преди 3 години

Тези продавачки много нагли станаха, освен че ни крадът и започнаха да ни бият. Играят комбина с мутрите и полиция!

7

Колето

преди 3 години

Страданието оформя характера.Целта на тази пропаганда да не се удрят децата,да им даде равни права с възрастни така стават безполезни прости арогантни деца,нагли невъзпитани,подли,неуважителни егоисти.И.Т.Н. Не говорим за тормоз,или безпричинни удряния.В училище не загряваха яко,не съм и помислял да се оплаквам.

6

Мдааа

преди 3 години

"дъщерята на Джасмин Сюлейман" обяснява всичко. Пък и като знам за какъв квартал става дума изобщо не съм изненадан.

5

Барселона

преди 3 години

50 на 50.Ако някой беше обеснил на детето че нещата в магазините не се разопаковат хей така,нямаше да се стигне до методите на другаря Макаренко...

4

Анонимен

преди 3 години

Като няма родители, някой трябва да реагира. Забраниха боя и станаха само джендърчета.

3

Анонимен

преди 3 години

От кога пък в Русе живеят лица с фамилни имена Сюлейман?!?

2

Анонимен

преди 3 години

Гейвропата до това доведе.

1

Гарабед

преди 3 години

Нали наскоро се раздаваха шамари и се съдиха,, да видим какво ще стане тук :)