13

До 13

преди 3 години

Какво, ако са го изкарали?Имунитетът не траен, защото вирусът мутира.Изобщо няма гаранция,че след 3-4 месеца няма повторно да се инфектират.

12

До 8

преди 3 години

Какво повтаряш като папагал за тая арена армеец.Ти ли ще работиш там?И колко места има в тая АренаТя няма да е достатъчна със сигурност, ако наистина болниците се препълнят.

11

Анонимен

преди 3 години

Колко от отрицателните вече са го изкарали без да дори разберат?Никой не знае!Вероятно над 60% вече са го имали в тялото си този вирус.

10

До 7

преди 3 години

Работата е там,че нямаш понятие какво е "важно"?В момента в интензивното лежат само интубирани, но смъртността не се определя от тези болни. По- големия брой са в останалите отделения и по домовете.За инвалидизацията при хроничен Covid ти написаха вече.Аман от разбирачи

9

Странното е

преди 3 години

, че парче плат на лицето е много по-страшно от всеки вирус .Вероятно шапките и шаловете са също ,толкова "опасни" аксесоари за човека. Тежко и горко на България от толкова много *меки китки* в обществото ни.

8

Анонимен

преди 3 години

През последната седмица имаме по 19-20 починали всеки ден. Изглежда така ще бъде цяла зима, ако не и по-лошо.

7

Анонимен

преди 3 години

Да обявяват вече грипна ваканция в най-засегнатите области,за да си поемем дъх

6

Анонимен

преди 3 години

Бойко да отваря ''Арена Армеец'' с леглата и да приготви чувалите.

5

Анонимен

преди 3 години

до 4Ти си папагал!Аз само казвам кое е важно,изводите си ги правиш ти,ако изобщо можеш де...

4

Анонимен

преди 3 години

Еми болниците вече се понапълниха. Идва реда за напълване на найлоновите ч. в онези помещения в болниците където температурата е по-ниска.Иначе, не забравяйте, че КОВИД е световна конспирация на Путин, Тръмп, Борис Джонсън, заедно с дъртата peприлка, оня с дръпнатите очи Си Джин Пин, и най-големия лечител на ковид - любимеца на сайта прасчо от С.Корея, който лекувал тази болест за 1 час.Иначе, забравете за кръчмите и си поркайте винцето сами в къщи тази зима.

3

Анонимен

преди 3 години

127 са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови носители с леки симптоми са открити няма никакво значение,защото всички ще се заразим,неизбежно е въпрос на време е.

2

Анонимен

преди 3 години

В интензивното бройката нараства сериозно. Вече са 127 .

1

Намаление

преди 3 години

6 по-малко от вчера...Епидемията свършва. *** ,които се ужасяват от маските вече ще спят спокойно.