12

Анонимен

преди 3 години

Ей тази Русия ви е като трън в гъ.. .САЩ се тресат от протести,грабежи,насилие но минават между капките в информационния поток с който ни облъчвате непрекъснато. То не бе недоразумението Плевналиев, клептоманката Поптодорова и други знайни и незнайни хрантутници на НПО-та от рода на Отворено общество,Америка за България и тем подобни да отклоняват вниманието от истинските проблеми като ни представят измислени такива -изсмукани от пръстите им

11

Мда

преди 3 години

До Бау - за икономика ти трябват живи хора. С мъртъвци не става.

10

Анонимен

преди 3 години

Ей кой ги пуска тия гадости за Русия бе, ще побъркате нашите каскети от писане на коментари

9

Хм

преди 3 години

Кризата е световна за съжаление. Трябва да се мисли за хората останали без работа. В тази светлина универсалният минимален доход изглежда като светлина в тунела. И не, не е вярно че хората ще предпочетат да правят нищо ако им се дава храна и подслон. Човек е така устроен че винаги иска още и още, тъй че икономиката няма да остане без работници.

8

BBC

преди 3 години

BBC не нищо друго освен манипулатори. Добре е да си гледат Борката, който им докара 39000 трупа засега.

7

Мозъчен вирус

преди 3 години

Налазил е авторите на такива изцепки, предназначени за британски домакини.Положението в Русия наистина е трудно поносимо за мнозинството от населението, доверието към Вовата наистина съвсем се спаружи, но когато разни ощетени от природата се опитват да покажат това по такъв начин, постигат точно обратния ефект. Все едно са били на стаж в някогашното "Работническо дело".

6

Анонимен

преди 3 години

Хаха русофили вперед, всички по тревога

5

Бау

преди 3 години

И той като Тръмп се опита да игнорира вируса, за да "спаси" икономиката. Не стана ... Човешкият живот е по-важен ...

4

Нищо ново

преди 3 години

Поредните глупост и лъжи....

3

Анонимен

преди 3 години

Въй не как така, не може да не се вярва на Путин и на Ким Чен Свин, питайте нашите форумни експерти тяхната вяра е безгранична, още чакат капитализма да рухне.

2

Анонимен

преди 3 години

абе слги американскивижте българия на какво е дежестига сте лаяле като кучета на каишка срешу когото ви кажатиска им с на краварчетата да свалятпутин защото им напъха чадър в задниците и като прибавим и китай не им остава нищо друго освен да правят това което могат - гадости но сега веченяма да им серазминва това е

1

Анонимен

преди 3 години

Сигурен източник = Милана от Санкт Петербург ! Боже , мъка ! Върнете си парите , дето сте ги взели за нескопосаната пропаганда !