17

Анонимен

преди 4 години

Генерал -Смърт става само за погребален агент

16

219 теста

преди 4 години

Тия се шегуват. С тези бройки ще борим вируса до 2050 , тъкмо с останало население около 2 милиона.

15

Анонимен

преди 4 години

13 са на ръба

14

Анонимен

преди 4 години

Защо във всички останали държави изписват всеки ден оздравяли пък в БГ само умрели и болни?Очевидно не ги лекуват.Не е ли добра идея да разберат как ги лекуват в чужбина и просто да правят същото без да се опитват да разбират какво правят?

13

Грух

преди 4 години

Вирус има, положението не е добре, но да обърнем внимание на финансово-икономическата част. Какво се крие под завесата covid-19. Ами всички ще *** ама не от вируса, а от глад, а тия #останетесивкъщи ще вдигат рамене и ще викат "вируса е виновен". През това време едни трети лица ще станат още по- богати, сякъш ще ги носят тези пари в отвъдното. Ям пуканки и гледам колко са "умни" оФцете по целия Земен шар. Голям екшън-трилър ще е след само още 2-3 седмици.

12

Анонимен

преди 4 години

Извинявам се, но това е абсурд. Дайте им на тези лекари и медицински сестри предпазни средства, ама от тези, които вършат работа. Не е нормално от всички заразени толкова голяма част да са лекари и сестри. Тях най-много трябва да пазите, все пак всичко лежи на техните плещи, като се изпоразболеят кой ще ни лекува?

11

gf hf mf :>

преди 4 години

В моя квартал в София е пълно с хора навън от няма какво правене. Инстинкта за самосъхранение е убит у много хора. Ако настане мор не ми се мисли какво ще става... :)

10

Анонимен

преди 4 години

Той обаче предупреди, че има и млад мъж на 37 години, който е интубиран в "Света Ана", не е известно да е имал придружаващи заболявания.Как да не е известно, вие лекувате ли го този човек или сте го хвърлили там да мре.

9

Анонимен

преди 4 години

ВИЖТЕ САМО КАК СА СЕ НАБЛЪСКАЛИ ЕДИН ДО ДРУГ ТЕЗИ ОЯДЕНИ ГЕРБАВИ МУТРИ,НАЧЕЛО С ГЕНЕРАЛ ВИРУС .ЗА ТЯХ НЯМА 3 МЕТРА ДИСТАНЦИЯ,НЯМА КАРАНТИНА,НЯМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОСЕНЕ НА МАСИ И РЪКАВИЦИ,ИМА САМО ЧЕРНА СТЪКМИСТИКА С КОЯТО ДА ПЛАШАТ СТАДОТО И ДА ГО ДЪРЖАТ В ПОДЧИНЕНИЕ

8

До 3

преди 4 години

Кви евромилиончета бе,***()т ?! Недей се изказва неподготвен,че се излагаш и така още по-явно си личи,че провокираш ! ЕС оня ден принципно се въздържа от ясна и конкретна помощ за Италия,камо ли за България ! Тиражираше се за някакъв милиард помощ из разни гнусни конспиративни сайтчета,а се оказва абсолютна лъжа ! Нооо веднага се започна,че след обявяването на помоща в България се появил заразен.Видяхте ли се сега колко сте проклети и жалки !

7

Сменете снимката

преди 4 години

Моля, сменете снимката на статията когато давате информация ! Този човек се превърна в нарицателно име ! Не е необходимо и без това стресът е във повече на всички! Останете здрави !!!

6

Анонимен

преди 4 години

Махнете ги тия от екрана. Трябва по един час на ден по телевизията да се чете на *** експерта експертните мнения във форума за да се образоват хората

5

Кочо

преди 4 години

Забелязвате ли че 8, значи 2 лекари и 6 амбулаторни пациенти. Демек 6 човека, които са болни, имат проблеми независимо от вируса. 95% от починалите в световен мащаб, са такъв тип пациенти. Никой не казва на хората фактите, за да се успокоят. Повечето хора си мислят, че едва ли не ще се заразиш от телевизора и ще умреш неизбежно.

4

Анонимен

преди 4 години

разсажи нещо и за лечението им стега само сводки (советское информбюро)

3

Агент гоце

преди 4 години

Туй положение вече не се трай а. Краю не се вижда бря

2

Анонимен

преди 4 години

Намаляват.

1

Анонимен

преди 4 години

Оставка! Искаме си БКП!