8

това е

преди 5 години

Не са в позиция да искат каквото и да е, след като докараха хората до просешка тояга и те избягаха от страната!В едни далечни и нормални времена тези чорбаджии изедници щяха да нахранят прасетата.

7

Анонимен

преди 5 години

Не спряха да се ядат с ТЕЛК-те.Българският "бизнес" иска да му работим и да му плащаме. Това е истината.Да си плащаме сами осигуровките, да му плащаме всички разходи- наеми, ток, вода, телефони, задължения към доставчици и бизнес- партньори, болничните, да работим без почивни дни, без празници, без майчинство и накрая да плащаме на "бизнеса".Каролев ли ви е мерилото за анализи и коментари?! Точно Каролев ли?!

6

Анонимен

преди 5 години

На мен ми е писнало да ми отдържат от заплатата хиляда вида осигуровки. Най-добре ще е да се намалят осигуровките.

5

Анонимен

преди 5 години

Тоя "Бизнес" не е нищо друго, освен една мафия, която да има начин ще иска да плащаме за да им подгъзуваме!У лево хайвани!

4

Анонимен

преди 5 години

Минимална заплата - 1500 лева. Който работодател не може да плаща поне такава заплата, съвсем закономерно трябва да фалира. Доход от 600-700 лева е УНИЗИТЕЛЕН.

3

лошо

преди 5 години

Имайте предвид че това не са нормални работодатели а перачи на пари и крадци,не може от такива лица да очаквате нормална икономика и трудов пазар.

2

Анонимен

преди 5 години

Тати каза че ще ми купи колело, ......ама друг път.

1

zeus

преди 5 години

Не стига, че не плащат осигуровки на реалния доход, ами и 60 процента им се вижда много. Колко заплата дават е съвсем друга тема...