7

Анонимен

преди 5 години

От тях за 10 000 души се вярва, че са се радикализирали, в салафистки джамии в страната или в чужбина.-------------радикализират се в салафитски джамии в страната? А чиновниците само ги пишат по списъци и ядат от данъците на френския данъкоплатец!

6

cvcvcb

преди 5 години

Нагласена работа - това е за отвличане на вниманието от жълтите жилетки. После ще има траур и макарона ще носи венци и т.н. Тези франсета Кадафи убиха, пък едно атентатче няма да спретнат - нищо работа. Този заподозрян я ще се самоубие, я полицията ще го убие, жив няма да го хванат. Същата работа и тук с Хитрино уж авария.

5

Анонимен

преди 5 години

Ой какъв убавец.Този ли ще ви подобрява генофонда на Западна Европа?

4

Анонимен

преди 5 години

Не бе, човекът е протестирал срещу двоините стандарти при стоките на коледния пазар. За христяните крехко прасенце - за него жилаво овчеЗа христяните руйно вино - за него преработена вода от каналаЗа христяните синеоки жени - за него забулени, че инак плашат хората

3

Оруел

преди 5 години

Посланието е, робите да не протестират много много а да приемат новия световен ред безропотно, защото ще им направим много атентатчета!

2

Бен Ган

преди 5 години

26 000 са само заподозрените като потенциални терористи. Тези за които не знаят сигурно са двойно повече. Хора??? Българската армия по численост е толкова!

1

dddd

преди 5 години

Издирват килъра, а не килърът, защото тук килъра не се явява подлог, извършител на действието. Издирват него = кратък член. Не съм журналист, но знам тези простички правила: той = пълен член; него = кратък член. Вземети ги научете, че е срамота да се смятате за журналисти, а да сте неграмотни.