14

Макс и Мориц

преди 5 години

Уникална снимка. Добре дошли в България!

13

Потресен

преди 5 години

Как ще смее да си иска парите! Няма ли капка срам у тази жена, искрено съчувствам на клетата мутра-бизнесмен.

12

Анонимен

преди 5 години

"работодателите" ни са с манталитета на Динковци, Пери и т.нт.

11

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм бил по-горд. Само за година след 2-3 урока от любезните европейци "как да пребиеш камериерка", ето и ние сме европейци. Назад сме били, глупости!!!

10

Сериозно

преди 5 години

Жената си е искала от парите щото е... украинка! От къде да знае, че българския персонал не смее и да си ги поиска, а чака шефа въобще, ако благоволи... догодина и от Молдова и Украйна няма да дойдат да им работят при това отношение.... и пак ще рИват по студията, че "нямало" кадри и българина е "непроизводителен"... за 600 лв. на месец!?

9

Българи юнаци.

преди 5 години

Български робовладелци по морето, изгонихте българите, сега е ред да изгоните и целия свят вързал се на лъжите ви да работят за вас. Браво успявате, скоро сами ще си работите или фалирвате.

8

Анонимен

преди 5 години

Поне у нас баламите свършиха сега очаквам пак рев, че нямало кой да им работи и ще внасят мераклии отвън.

7

Янко

преди 5 години

Много е искала явно, цели 300 е. Ще се радвам един ден да няма кой да им бачка в мутренските хотели. Любовниците им да видим как готвят.

6

Анонимен

преди 5 години

Бяха предупреждавани как е в ЕС. Няма връщане назад.

5

Съдията дред

преди 5 години

Направо ужас да работиш толкова време и да ви кажат няма пари това не е ли наглост и наистина жената има право да си вземе парите които е работила но уви държавата ни е такъва нямам думи корупция и най вече наглост

4

Хасфалт

преди 5 години

Не виждам проблем, така е по европейски!Идваха тука, показваха, учим се!

3

Циник

преди 5 години

Напълно го вярвам! Дебеловратите, нискочели хотелиери по българското черноморие - имат 28 годишни традиции по измама на наетите сезонни работници.Даже и най-захлупените украинки - вече ще знаят къде са попаднали и с кои селяни си имат работа! Очаквам следващата партида да е от Бангладеш!

2

Цецо

преди 5 години

На какво основание тази жена си е искала парите? Имала ли е някакъв договор или е работила на "честна дума"? Дайте повече информация...

1

гатанка

преди 5 години

ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА ЯДЕ ЯК БОЙ . А СЪЩО И ТЕЗИ КОИТО ЗАПЛАШВАТ ЖЕНАТА.