36

Анонимен

преди 6 години

*** трябва да си набие в дебелата глава, че визите ще паднат само когато броя на предателите русофили в България падне под 2% както е в нормалните страни. Хората си имат изисквания и който не ги покрие за него визите си остават.

35

Анонимен

преди 6 години

Боко Тиквата пак не е разбрал са какво са говорили другите на Форума.

34

разбирач

преди 6 години

Колкото п.асе разбира от кладенчова вода.

33

маке

преди 6 години

ке има ке има ама гражданска докат не изтепаме сите крадци кат Костов и сие

32

\m/

преди 6 години

***, гадна, долна, лъжлива, крадлива и страхлива мутра.

31

Анонимен

преди 6 години

Обиждате премиера,но не се виждате от страни,че сте много по- прости от него.А платените *** си личат веднага по плюсовете.Това е сайта с най-продажните ***.

30

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че започваме война. Да не мислите, че ще оставим тези мутри да царуват вечно?

29

Yoan

преди 6 години

Ако има война, ще се снишим докато се избият един друг, а после ние ще сме победителите! Ей това е смяна на приоритетите!

28

Анонимен

преди 6 години

Този дебел и издухан чичка, като знаем колко е шубелия, ако пукне пушка и е напълнил потурките. Ще яхне Отряд 28 и бегом някъде далече, на скришно и тихо местенце, да си брои жълтиците които ограби от българите.

27

Анонимен

преди 6 години

Баце ще купува влакове,вместо самолети.Така ще воюва,ако се наложи.

26

Анонимен

преди 6 години

И аз питам същите неща, премиерът обаче не следва да пита, а да отговаря на тези въпроси - не може. А това вече е страшно, страната ни отново е изправена пред огромна вероятност да влезе във война без въобще да е наясно кой с кого ще воюва.Да смени приоритетите и да се готви за война е просто смях в залата, кого ще стигнем като ориентираме бюджета към отбрана, Турция, САЩ, Русия? С 5 самолета можем да воюваме само с Македония, тоест със себе си.

25

Анонимен

преди 6 години

"Милиард за това милиард за онова."Сега ще те видя как ще шикалкавиш през декември, когато твоите любими руснаци ти представят фактупата за 1.5 милиарда за 2-рия несъществуващ реактор на несъществуващата АЕЦ Белене. А догодина ни очава нова фактура за 1.5 милиарда за несъществуващо оборудване за 2-та несъществуващи реактори за несъществуващата АЕЦ Белене.

24

анонимен

преди 6 години

защото турция скьса конституцията на атат'рк и трьгна кьм исляма такава територияе опасна за нато и ес султаньт е необразован и неуправляем след като свали рускиясамолет и уби посланика на него не може да му се вярва по колко пьти на ден нарушава вьзд пространство на гьрция и тя не може да се справи

23

До 28

преди 6 години

С който му кажат американците.

22

zeus

преди 6 години

Баце чака да почне войната и чак тогава ще върти лопатата. Не се и съмнявам, че ако тук дойдат джихадистите, Баце ще стене ревностен мюсюлманин...

21

Анонимен

преди 6 години

Ти не питай дали ще има война,а се моли да няма.И не забравяй старата военна мъдрост "Ако искаш мир,готви се за война".Ти трябва да си готов за всичко,защото не знаем утре какво ще ни поднесе живота заради някой превъртял войнолюбец.

20

Ципрас и Ердоган

преди 6 години

Боцко, какво имаш на предвид бре комши?

19

Аууу

преди 6 години

Какъв сложен лф ва баце.. Евала и ашколсум както та фалят твойте ора.. Ама толкоз са бори за Турция да дойде у нас и всята енергия подари и самолети Руски щеш да сваляш а сега пък те били сКитай"))) И сега кво правим ва? Да обявяваме вйна на Китай и Русия,Иран и Северна Корея...Божееейй пребери си вересиите!!!!/!

18

Дилдо

преди 6 години

До кога ще има цензура заради човека с ник на планина в югоизточна България?

17

реалноста

преди 6 години

До Анонимен Сърбия е бая по зле от нас нямат нито флот нито един самолет . Макетата е те освен да извадят някоя фаланга на Аце . Румъния малко над нашето ниво сериозни сили Остават Гърция и Турция