13

Анонимен

преди 7 години

Тоя е уникално ***. Казват, че е ходил по света, нека ни каже как в Дания политиците се возят в метрото поне депутатите, а някои дори с велосипед. A кой дрънкаше небивалици за ценности вместо да се хване и да работи за нормална държава, ааа страх го било да си покаже носа навън от президенството Ида работи и то с охрана от НСО а за обикновенния човек тогава как е. От една ябълка напълни гащите.

12

АТАКИСТ

преди 7 години

Тоя ако го срещна някъде по улиците ще му задам само един въпрос: Росене, защо се хилеше като *** на пресконференцията когато Борисов те шляпкаше зад врата, когато те избраха за президент? Нямаш ли поне малко достойнство, Росене?Путтка ли си?Какъв си?

11

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-ЖАЛКИЯ И ОПОЗОРЕН НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ДО ДЕН ДНЕШЕН!!!САМО ДА ГО ВИДЯ НА ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ ЩЕ МУ МЕТНА ВЕДНАГА ЕДИН ПЛИК С УРИНА ОТГОРЕ :D

10

Тинев

преди 7 години

САЩ ни критикуват бе ахм*к такъв. Нали се хваляше, че хубаво си им *ухал , що тогава ни критикуват? Пак си се изложил еййй!

9

Анонимен

преди 7 години

Ама защо пак ни занимавате с този ***?Той бил независим?!?Вицът на годината... като целуваше американски *** и го ползваха за изтривалка, напълно независимо играеше ролята на прислужник на чужди интереси.Никога нищо полезно не направи за България.Едвам го изтърпяхе на поста, а сега пак ще ни занимавате с това безгръбначно...

8

Анонимен

преди 7 години

СВОБОДНО СЕ РАЗХОЖДА ПО УЛИЦИТЕ ЗА ДА МОЖЕ ХОРАТА ДА МУ СЕ СМЕЯТ И ДА ГО СОЧАТ С ПРЪСТ, ЧЕ Е БИЛ НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ С КОСТИНБРОДСКИТЕ БЮЛЕТИНИ ИЗБРАН И НАГОДЕН!

7

Анонимен

преди 7 години

А по време на мандата какво му пречеше да се разхожда свободно с други думи думи сега ни казва че е бил затворник.

6

Категоричен

преди 7 години

Ами като няма кой да го с дряновицата по лейката проста, тъй ще се подиграва с честните хора!

5

АТАКИСТ

преди 7 години

4, от магистралите ги събира- там всякакъв ***! Оная за здравен министър, тоя каввалчо пък го взе от един строеж в Германия.

4

Анонимен

преди 7 години

То и уличните кучета и клошарите се разхождат свободно по улиците тоя от кои е и какво ни интересува какво прави през свободното си врем,е нека си намери работа като нормалните хора.

3

АТАКИСТ

преди 7 години

За една префарцунена нежна душичка каквато й да е служба й се струва казарма.

2

Анонимен

преди 7 години

В Гърция ходи за офшорките си и за живее в довреца на гръцки остров.

1

ха

преди 7 години

По кой улици?