11

Анонимен

преди 7 години

като гледам и в Монголия е мн мръсно, там, където жива душа нема на километри ...

10

Анонимен

преди 7 години

В София Фъндъка печели избори и не забрани паркирането по тротоарите.

9

Анонимен

преди 7 години

Истината е че е мн мръсно. Днес докато си миех колата....за пореден път се убедих. Улиците, тротоарите,между блоковите простр., вилните зони...на всякъде блика кал. Положението е грозно. Трябва да св вземат вече мерки...100 год живвем като ***. Освен държавата и всеки гражданин трябва да положи усилия да облагородява около себе си. Това е обща кауза. Ние живврм тук, не друг.

8

Анонимен

преди 7 години

Za tova li e tolkova sivo nastroenieto v BG ili si e gen,murmorene,neblagodarnost,vmesto pozdrav Ou i t.n...Mantaliteta ni e za promiana,a posle shte svetne navsyakude obeshtavam vi!!!

7

до 3

преди 7 години

Що говориш глупости бе ефенди :)Не виждаш ли, че най-отровните държави са от бившия съветски блок.Тва случайно ли е според теб???Не знам кой и по колко ви плащат да пишете глупости по форумите, но сте смешни.Как може да обвиниш ЕС, че е мръсно в България, умът не ми го побира.

6

помпиер

преди 7 години

Неспирно се лее помия върху България от т.нар. "медии" на "международната общност".

5

МУСАка

преди 7 години

Поредната евтина глупост, която нашите журналисти яхват!И какво искат да ми кажат тези полуграмотни англичани - че България е по-зле от Китай например, където в Пекин слънцето в ясен ден едва мъждука на небето от наслоен смог, а хората се разкарват с маски и едва ли не с противогази?То бива глупости вече, ама на моменти се оливат... ай посмали малко както се казваше преди...

4

Анонимен

преди 7 години

Тия да си гледат мъглата напоена със смог и да не се занимават с нас най-добре. Aма нали требе да ни прогонят туристите и да ни докарат птичи грип.

3

Българина

преди 7 години

Само напомням че не беше до 1989, дори до 2007! Но ес носи само бедност, особено за нас

2

Reptile

преди 7 години

Що за глупост! Липсва Китай, където не можеш да дишаш без кърпа на устата. Поредното платено озследване срещу туризма у нас...

1

11

преди 7 години

Тая пък простотия отде изпълзя???