20

Анонимен

преди 7 години

Поздравявам г-н Радев! Обаче ще допусне голяма грешка ако остави хора от администрацията на Плевнелиев на работа при него. Това са потенциални троянски коне. Буквално до вчера го плюеха и му се смееха, ще е жалко ако ги остави да работят при него.

19

Анонимен

преди 7 години

Горките депутати, сега трябва да ходят при психолози и да пият успокоителни. Най смешен ми е Симеонов, уж се прави на мъж а плаче като момиче пред журналистките. Ходете двамата с булката беглец да си поплачете. Пфу

18

Анонимен

преди 7 години

Този е по-зле и от Гоце.

17

Така си е,

преди 7 години

И Путин и Тръмп са десни президенти,лявата Хилари загуби.Следва и във Франция да спечели десния Фйион.

16

мнение

преди 7 години

Радев разбира се, че спечели с тази реплика. Показа характер и че няма да толерира да се бъзикат с него разни измислени депутати, показващи елементарно неуважение и липса на култура. Чудно ми как би реагирал Плевнелиев - да ги гледа с влажен и умоляващ поглед за малко внимание.... Проявата на търпение и такт не винаги е добър ход. Ако не ритнеш *** в точния момент, той никога няма да разбере какво е направил колкото и да му обясняваш после...

15

Анонимен

преди 7 години

Т.нар. дупетати са превърнали парламента в селска кръчма, нивото е изключително ниско.

14

Анонимен

преди 7 години

Много добре им го каза, за тия аборигени в парламента трябва и по една сопа

13

На секундата

преди 7 години

в ефир политолога Аврамов каза-това се беше гаф.Но хората са пристрастни-наше лошо няма.Нека и в двата случая обърнат нещата и всеки ще получи НАЙ точния отговор.

12

Анонимен

преди 7 години

ТОВА Е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА 60% БЪЛГАРИ. ТОВА ЩЕ Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. СОРОСССОИДНАТА *** *** НА УМРЯЛО ОЩЕ ОТ СЕГА.

11

Анонимен

преди 7 години

Путин е най-великият президент на всички времена!

10

Анонимен

преди 7 години

"Една птичка пролет не прави" ...Цялото стадо во главе с Нинова е с него

9

Ал Бънди Президенте

преди 7 години

Добре че е генерал Деси да му пише речите на генерал Гумен Гадев иначе работата отива на зле. Шапкарчето не може две думи на кръст да каже, а не да реди кабинет и да взима решения. Жалко подобие на президенте, пред което Чехлю изглежда политик от световна величина....

8

Анонимен

преди 7 години

Чини ми се,че на разглезената политическа класа и предстоят много изненади с Новият Президент...:-) :-) :-)

7

Анонимен

преди 7 години

Президентска Република започва да ми звучи все по-добре

6

СЕДМИЦА Е МНОГО

преди 7 години

за такива омръзнали на всички муфтаджии в Парламента

5

zeus

преди 7 години

Всички чакаме Радев да изрине парламентарната *** от 240 ояли се шopара, дори 7 дена им бяха много. Лошото е, че и следващите едва ли ще са много читави...

4

Анонимен

преди 7 години

Дори да е най-добрия, народа го е казал "Една птичка пролет не прави" Докато има такива като "пеевски" няма да се оправим.

3

Турчина

преди 7 години

Искрено се надявам поне този президент да направи нещо по-добро за този народ

2

М, да ...

преди 7 години

Той даде много заявки, най-голямата - че ще се опита да бъде независим надпартиен президент, и втората, че ще се опита да бъде балансьор в българския политически процес ...--------------.... опита, .... опита ... Тц! Едва ли Радев ще прави експерименти да е независим, тъй като той е независим с това е, че е много над политическата класа която и да е и не само в България!

1

Анонимен

преди 7 години

Абсолютише спечел:1. Показа на мешерето, че трябва да се уважават държавните интитуции.2. Показа характер което е рядкост при политическата сбирщина в марламента.3. Слощи край на агонията на безполезното мешере превърнало се в топло местенце за пенцийка.