16

Анонимен

преди 9 години

Айде нека са му такива победите на Путин- с най-обезценената рубла и най-ниски цени на петрола и разбира се, никаква икономика.

15

ЮБЮБЮБЮ

преди 9 години

Време е Обонго да спре да се изявява като шеф или бог на целия свят....Време е САЩ да осъзнае че има и други страни,които могат да защитават интересите си--независимо дали това се харесва на САЩ--и точно Русия може да си го позволи....Всички виждаме до какво води подчинението и лакействието към САЩ--само смърт и разрушения....

14

Анонимен

преди 9 години

Следете как за 5 минути платените от руското посолство ***- един или двама в тази тема ми слагат минуси както в мнение 14. Манипулация както на вота , така и на обществените нагласи. Платената от Русия информационна война и пропаганда не отговаря на обществените нагласи в България, видно от изборните резултати. Русофилите са една креслива клика,която претърпя поредния си изборен провал. Хората в България са с прозападно мислене.

13

куку

преди 9 години

И путин както своите предшественици няма да е вечен.Много по-скоро от колкото очкава, някой друг ще вземе властта в русия и ще се чуди как да рестартира страната.Днес путин сее ветрове,но утре русия ще жъне бури.Постепенното обединяване на целия цивилизован свят срещу русия ще доведе до изолиране на страната и до поредния фалит.Кремълските старци от 80 те години разпалваха войни и потъпкваха свободата на много народи, но през 1990 ссср фалира и умря, сега путин прави същото резултатът ще е този

12

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

"Договорът с Русия не струва и хартията, на която е подписан"...Ото фон БисмаркТова важи в пълна сила и днес...

11

Анонимен

преди 9 години

Я свали цената на петрола още и руските пияници ще станат още по-послушни. Нека им се обезценява рублата.Ти като си *** си си ***,за да харесваш такъв като путин,но от пиене на руснаците време за мислене не им остава.

10

Анонимен

преди 9 години

Иисус също страда.Рим подлагаше само най-големите убийци на кръстното мъчение.В БГ има малко българи, които са готови да минат по трудния път.Тук живеят хора, които винаги са със силните на деня.Нека да Ви покажа Пътя, Истината и Живота.Спрете месото, ако сте здрави.Покажете на хората по цялото земно кълбо, че тук и на тази земя живеят БЪЛГАРИ-достойни да се нарекът деца на Христа.Нека да се чуе, че българите са силен народ и няма да предадът вяра и деди. Вашите бащи умряха за Него+++

9

tapotia

преди 9 години

mnogo vajno kakvo kazal obama ZA6TO NE PI6ETE KAKVO E KAZAL PUTIN TOLKOVA STE GADNI PISA4ITE V BLICA SIAKA6 SA6T PRAVIAT NE6TO RAZLI4NO OT TOVA DA NAPADA I IZBIVA MIRNI JITELI V RAZLI4NI STRANI PO SVETA SA6T SA MARODERITE V SVETA I BS GO VIJDAME AMA I NIE SMA S TIAH BOOJE NA GOL TUMBAK 4IFTE PI6TOVI

8

Анонимен

преди 9 години

О'бама, имаш още две години да се оглеждаш внимателно иде ли зад ъгъла КуС, КуС Клан - недоклан.....

7

Уау

преди 9 години

Тоя съвсем изперка , колко трябва да си дебелоок за да цитираш принципи които сам не спазваш.И ако заглавието е точно как да го разбираме като закана за какво?

6

Анонимен

преди 9 години

Великите от САЩ! Те се извиниха за Виетнам, Афганистан, Ирак, не разцепиха Югославия, нищо не казват и за арабския свят, интересува ги само петрола. И хич не им пука за Украйна, целта е богатствата на Русия. Който си мисли друго се лъже.

5

dan

преди 9 години

"Един от тези принципи е, че не може да нападаш други страни или да финансираш марионетки и да ги подкрепяш, за да разцепиш една страна ..." Да не става въпрос за Ирак, Афганистан, Либия или Сирия? Или за страните от Южна и Централна Америка през 80-те?

4

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Обонго, мачът още не е започнал ... Не се заканвай много да не останеш изненадан от резултата после ! :)

3

Патрот

преди 9 години

Русия направи от запада лунен пейзаж,освободи света от западняшката лицемерна ***!

2

Анонимен

преди 9 години

До МРАВКАА РУСНАЦИТЕ КАТО ОКУПИРАХА ПОЛОВИН ЕВРОПА И Я ДЪРЖАХА 50 ГОДИНИ В ОКУПАЦИЯ??? КОИ БЯХА ТЕ?????

1

Елемаг

преди 9 години

Ахахаха,Обонго ме разсмя рано сутрин.М-у другото нека се карат по-дълго време,че да си е евтиничък бензинката :)