11

1

преди 9 години

Връщайте парите на хората с влогове до 196 000 лева бе некадърници. Заради милионерите тези хора с по няколко хиляди лева стоят и чакат 5 месеца и са заложници на на тези които са депозирали милиони от алчност . Сега след тези разгромяващи резултати показващи неграмотността на високоплатените чиновници в БНБ вместо да обявят фалит и върнат парите на дребните,както е по закон ,отново започват до тупкат топката и се чудят как да спасят лакомите богаташи.Това не може де се случи никъде в Европа.

10

@№$

преди 9 години

Всички тия приказки означават, че 4 и кусур милиарда липсват?? Добре де, не може ли просто да ликвидират порочната банка и да изплатят парите на хората? Няма да е лошо и някой в затвора да полежи.. оня Василев на пример.

9

Анонимен

преди 9 години

Значи 6 млрд.за Белене бяха нечувано много, и народа как така щял да ги плаща, а за една банка 4,2 млрд. е нещо съвсем нормално и допустимо???? Тия чуват ли се какво говорят?

8

Циганин

преди 9 години

4 .2 милирада е дупката , а каква е сумата за изплащане на депозитит до 100 000 евро !?Защото Аз не съм съгласен цялата сума да бъде изплатена на всички вложители в тази банка , а само по закон -100 000 евро . Останалата сума да се разпределя от активите на банката ,а сумата е 2.4 милиарда -КАКТО Е ПО ЗАКОН - е ако се изпълняват законите по територията на 111 000 км2 !?)

7

макето

преди 9 години

разбрахте ли ся оти нема да имаме правителство дръжавицата фалира хи хи хи

6

Анонимен

преди 9 години

А как така сума ти време БНБ не забеляза нищо от това, което сега одиторите са "установили"??? И малките деца вече знаят, че всяка банка се отчита до стотинка в БНБ ВСЕКИ МЕСЕЦ, всички кредити се водят също на отчет в БНБ. Как така допреди 30.09 банката си беше перфектна, пък сега изведнъж се оказа едва ли не съборетина...???? Тия *** в БНБ заслужават линч само заради фактът, че се подиграват с българския народ!

5

Волен

преди 9 години

Тия взеха народа за стадо зомбита.Ако се стигне до нов дълг за да се спасява нечия си частна банка, нечий си бизнес с държавни пари и народът не излезе на улицата, то той заслужава само мизерия !

4

гербист

преди 9 години

До АнонименПо времето на Бойко и ГЕРБ, тогава се натрупа тази сума. Но това е без значение, сега е важно да съберем парите и да възстановим положението.

3

dedoviami

преди 9 години

Kaкви са тези огромни пари и откъде?

2

Анонимен

преди 9 години

И идва големия въпрос - ИМА ЛИ НЯКОЙ ***, КОЙТО ВЯРВА НА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ???

1

Анонимен

преди 9 години

Затвор за Искров, Пеевски и Василев!