20

Анонимен

преди 9 години

Браво, Бойко успя да фалира най-после държавата.Сега ще се върне на бял кон и ще ви спаси - нема да се паУшите !

19

Куку

преди 9 години

Човека взе парите, каза чакай малко, хвана самолета дръжте му петите! Човека взе парите, каза чакай малко, хвана самолета чакай да се върне!Пирамиди, фараони и балъци за милиони!Куче влаче рейс, диря няма няма хей!

18

,,,,

преди 9 години

Хората ги ограбиха те за политика ми говорят хахаха мама ви платена проста да ***

17

Анонимен

преди 9 години

Защо държавата т.е. ние данъкоплатците, да поемаме дълг, защото БНБ и другите институции проспаха нарочно нещо, което всички знаеха от години? Аз не съм съгласен да задлъжняваме, за да се оправи положението, това не е справедливо. Бедната държава даде стотици милиони на няколко корумпирани мръсника, и сега отново на наш гръб са мерките за нормализиране на ситуцията. Хора от КТБ, БНБ и прокуратурата трябва да лежат в затвор заради това.

16

Митьо

преди 9 години

Супер. Тъкмо се чудех какво да правя с парите, изкарани лятото, а те били да наливам гушата на Цветан Василев.

15

Анонимен

преди 9 години

Въпрос - КОЙ направи МИСТЪР ИКОНОМИКА за 2011 година мафиота Цветан Василев ?Отговор - Другият мафиот Бойко Борисов.И това не са опорни точки, а факти, които могат лесно да се проверят в Мрежата.

14

Бай Иван

преди 9 години

Предприятието в което работя има 300 работници и си държи парите в КТБ, сега като фалира и изгори с няколко милиона, следва да фалира и евентуално тези работници да останат на улицата, тогава кой ще ги компенсира ?

13

Българин

преди 9 години

Софиянците спът до сега трябваше да има избити ... ама *** народ бе

12

ЧЕСТИТО

преди 9 години

Одиторите ясно казват , че тези 3.5 млрд се губят след 31 март 2013 година , току що Искров го потвърди , че последния детайлен одит е от март 2013 година и след това е станала кражбата на века ...кой е на власт след 2013 година и защо серьогата избяга чак в брюксел , а се кълнеше , че оставал бг депутат , всичките другари са от лъжец нагоре.ЧЕСТИТО

11

Анонимен

преди 9 години

Проблемите с КТБ не са от преди една година, а от преди 4 - именно ГЕРБ и лично Банкянският мафиот прехвърлиха всички пари в тази банка за да се ползват с медийния комфорт на Империята на Пеевски.Именно той лично връчи на Цветан Василев титлата "Мистър Икономика" за 2011 година. Мнооооого късопаметни хора, мноооооого ....

10

ddddddddd

преди 9 години

Цялата *** на бесилото........

9

Анонимен

преди 9 години

А няма бинтове в болниците. МАЛЕ ,МАЛЕ

8

до 5

преди 9 години

Пропусна най-мафиотската групировка ГЕРБ

7

Анонимен

преди 9 години

Я каква гледка?!!!Финансовият министър на Жан Виденов Димитър Костов, тоя дето един бюджет не можеше да върже бил зам-шеф на БНБ!Кой го е назначил тоя некадърник в националната банка?Кой? Кой? Кой?

6

До 1

преди 9 години

Опорните точки нещо пак се включиха в действие, обаче ние не пасем трева и знаем, че държавните пари са в КТБ доста преди ГЕРБ да я има изобщо като партия. ;)

5

???

преди 9 години

Ей хора, има си закон, защитени са суми до 100 хиляди евро, ако държавата похарчи други пари - означава, че се защитава една частна банка на един престъпник, но любимец - дарил милиарди на предните две правителства!!!!

4

до 1

преди 9 години

Знаеш ли как ме интересува кой ги е взел всички които позволиха да се случи това Смърна присъда цялото правителство БСП ,ДПС,Атака + БНБ

3

Анонимен

преди 9 години

Честито , ще трябва да плащаме още 2 милиарда лева , а сме цъфнали сега.

2

Бай Иван

преди 9 години

Съгласен съм да се спаси КТБ, НО:Всички виновни да бъдат разстреляни за да е сигурно че след време няма пак да оглавят някоя банка.

1

Анонимен

преди 9 години

Проблемите с КТБ не са от преди една година, а от преди 4 - именно ГЕРБ и лично Банкянският мафиот прехвърлиха всички пари в тази банка за да се ползват с медийния комфорт на Империята на Пеевски. Мнооооого късопаметни хора, мноооооого ....