20

до 17

преди 11 години

Те американците толкова ни помогнаха че вече се случват атентати на територията на България! Вън на янките от Европа!!!

19

до 20

преди 11 години

Ами аз не съм ограничен,ама такива дето много знаят във форумите,ме хваща яд

18

до 21

преди 11 години

Ей ,момче не знаеш ли че руснаците със американско оръжие са воували??май не.Погледни архивите.60% е американско

17

сите Българи

преди 11 години

Да, наистина за нашия човек, който загина в атентата, някак си тихомълком мина и замина новината покрай нас, а нашите "свободни" медии ежечасно ни развяват и реват като оплаквачки над загиналите чужди граждани. Или може би защото нашият Българин е мюсюлманин, то е по-малко Българин от нас или що ?!

16

до 18

преди 11 години

Айде пак заговорнически теории,на световната конспирация,абе ти луд ли си,или си ***.Май си второто

15

Анонимен

преди 11 години

Руснаците сами изнесоха цялата световна война на плещите си, докато други народи се дупеха на Хитлер, та с терористите нямали да се оправят. Те просто не водят разговори с такива, а ги унищожават. Законодателството им е стабилно и твърдо.

14

от 1 до 17

преди 11 години

Гледам си достатъчно ограничен че само обиждаш а мислите ти бягат!?

13

Анонимен

преди 11 години

niama zaginali evrei v avtobusa. na samoto letiste nekakvi *** brastoleviha 4e nekoi im platil da nosia zamrazeni tela koito nabutali v reisa. puknala bombata i opekla mesoto. na tazi glupost i kliuka pikaia ot visoko. ama zasto teleta na izraelcite mignovenno beha otkarani v izrael?ako sa umreli v reisa leka im prst/ nestastieto hodi po dobrite hora....

12

do 1

преди 11 години

Кой си ти че искаш помощ от руснаците.Една мижитурка си ти.Тебе ще те питат,от кой да се иска помощ.***

11

Анонимен

преди 11 години

Наистина досега руснаците да са приключили със случая . Службите им имат не малко опит с терористите. Другото е ала-бализми и милиционерски сводки.

10

До 8

преди 11 години

Каква помощ от руснаците,като те даже един Доку Умаров не могат да хванат,този ги бомби на 2 пъти и пак нищо,уж са голямата работа службите им ,а пък този кавказец още ще ги бомби,ей сега на зимната олимпиада в Сочи,само гледай,помни ми думата,ако няма да иа атентат там.

9

Анонимен

преди 11 години

8Кое е достойно ? Да окупират Чечня и да убиват всеки, който не желае да живее под руско робство ? Атентатите в Русия са израз на благодарност от заробените, да знаеш !

8

до Тракиец

преди 11 години

Изчадие долно, в атентата има и загинал българин.

7

от 1 до 4

преди 11 години

Гледам че имаш чувство за хумор но единствено руснаците са доказали че не преговарят с терористи макар и да загиват много от техните граждани! Американците и евреите сами създават тероризма с цел войни със страни богати на петрол и ресурси! Руснаците само събаряха по един чеченски град след всеки атентат но никога не са замесвали друга страна което е достойно

6

gft

преди 11 години

"Това е игра на службите ...", в която, ние може така да се набутаме между шамарите, че не разберем от къде ни е дошло.а до това колкоможе само да се орпавим, е доста спорно, поне от информацията която се циркулира. 3-*** циганиа и една каруца прекъснаха комуникациите на "службите", щото са решили да си наберът бакър, представете си ако това е било целенасочена и организиране акция, в какъв филм щяхме да сме, международен тероризъм сме тръгнали да разследваме.

5

мим

преди 11 години

Защо все чакаме да ни каже някой какво да правим ? Нашите служби не разполагат ли с умни и интелигентни елементи които да си знаят работата>

4

До 1-ви

преди 11 години

И каква помощ искаш от руснаците,повече водка може би?

3

Анонимен

преди 11 години

тоя май още не излезнал от филма

2

Анонимен

преди 11 години

Айде почвайте да плюете САЩ!

1

Анонимен

преди 11 години

Искаме помощ от руснаците а не от продажното ЦРУ обвързано със самите терористи!