20

e

преди 13 години

MOJE DA SE KAJE 4E IMA SLAVQNI, NO NE I BALGARI. NA -HAN ASPARUH- PLEMETO I EZIKA, OTDAVNA SA IS4EZNALI. IMA OT STARITE BALGARI NA -HAN ASPARUH-, NO TE SA TOLKOVA MALKO, 4E NE SI ZASLUJAVA DA SE GOVORI ZA TQH. TE SE NARI4AT JUREVCI. ZA TOVA PLEME NIKADE NI6TO NE SE SPOMENAVA. OT HAN ASPARUHOVO VREME, E OSTANALO SAMO IMETO MA DARJAVATA. NA HAN ASPARUH PLEMETO SEE PRETOPILO OT MESTNITE SLAVQNI, KOITO SA BILI RUSI SAS SINI O4I. A PLEMETO NA-HAN ASPARUH- SA BILI MURGAVI.

19

ДЮНЕР

преди 13 години

Аз се писах че съм от нацията на Дюнерите и по религия съм Пастафарианец, ама не вярвам в Бог спагети с кюфте, а вярвам в Бог-дюнер!

18

Република Тракия

преди 13 години

Винтереснаистината Пулпудева/Филипопол/Пловдив е бил , е и ще бъде вечно ТРАКИЙСКИ град. В чисто ортогеографски аспкт границата на антична географска Македония Македония е преминавала на няколко километра източно от този град /около с. Катуница/. Така , че най източния град-метрополия на древна Македония е бил Пловдив. Иначе аз и семейството ми , сме твърдо решени да се самоидентифицираме по националност като ТРАКИЙЦИ !!!

17

Македонец

преди 13 години

И кое е скандалното в случая?Значи да се пее "...не се срами, не се плаши македонец да си!", е скандално.А същият текст, откраднат и побългарен от Никола Григоров, да се пее "...не се срами, не се плаши българин да си!" е патриотично.По-скандално в нашата страна е друго - стимулирането на кражбата на интелектуална собственост и създаването на пречки за свободно изявяване на етническа принадлежност, особено за македонците.

16

Анонимен

преди 13 години

ДАНС да им бере гайлето с листовките.

15

Анонимен

преди 13 години

Аз съм пловдивчанин. Препоръчвам на младия човек който ми подаде подбна листовка първо да я навие по на тънко и да си носи вазелин. След като се разделим ще ми благодари за съвета.

14

Александър Йорданов

преди 13 години

За такива действия би следвало да се носи наказателна отговорност, ако Прокуратурата все пак спре да се занимава с експертизи на записи и други глупости.

13

Анонимен

преди 13 години

Аз съм си ЧУКЧА по произход и смятам сега на преброяването да си го призная! Дедо ми беше велик чукча и притежаваше най-голямата титла при чукчите - ***!

12

Анонимен

преди 13 години

Такива ЛИСТОВКИ са като Свидетелите на Йехова... : ))

11

Анонимен

преди 13 години

5. Спокоен, ти си чукча-ескимос

10

българин

преди 13 години

А някой ще се сети ли да направи минимално усилие, да накара българите да се пишат като българи! Запомнете, имало е едно време един завет на един наш кан Кубрат към синовете му. Също както снопа стрели ако се държим заедно ще сме най-силни. Никакви ***, ***, макета или каквито и да е врагове или отцепници няма да са страшни.

9

Люпчо Царефски

преди 13 години

А че имали таквиз ора майна, да са резилюват сами и да са БОРЯТ с живота.. ама кат макидонци.

8

CrossFire

преди 13 години

Като се има как всички държави в Европа скоро ще бъдат федеративни щати, такива националистически дивотии ще са вицове след 50 години.

7

Добротица

преди 13 години

Az sym dobrudjanec, koreniak, potomak na boliarina Dobrotica i Balik. Iskam da vyzstnaovia vasalnoto carstvo na Dobrotica. Oh pak ne si pih rozovite hapcheta i Dobrotica progovori.

6

Ранърса

преди 13 години

арестувани ли са сепаратистите? Дай те ги в панделата-да ги направим българи!

5

ined

преди 13 години

За какво да се пиша "македонец", по-добре да се пиша "***" - имат най-много права и никакви задължения в тая държава.п.п Сега забелязвам че правописната проверка на Операта ми маркира "македонец" като грешка :)

4

Анонимен

преди 13 години

Аз съм *** ,искам всичко гратис и оркестъра да свири.

3

Amenhotep

преди 13 години

Това не е сериозно. А дори и тия дето са разпространявали тия глупости да са сериозни, то те заслужават единствено присмех.

2

Спокоен

преди 13 години

Аз пък се преброих като Ескимос, силно религиозен, изповядващ религия на Джедаите. Не се шегувам. След като ме броят като овца, това е единствения ми начин да покажа ясно отношението си !

1

Анонимен

преди 13 години

Може да е провокация на българи.Иначе аз се чувствам македонец, но и българин. Шопи, добруджанци, тракийци, родопчани, мизийци все българи!