13

йаео,е

преди 14 години

Установено е, че едно от най-популярните имена в българската естрада изобщо не е подавало данъчна декларация в последните 5 години.Лили, засрами се!

12

Писна ми!!!

преди 14 години

абе ейййййй, Тикво-Бойко, не ти ли омръзна от изтъркани акции. И тук ще стане същото както с футболистите. Два дни димки и после - нищо. Освен това всички знаят за връзката ти с дебеланата-чалгаджийка Ивана, с която не те е срам да се показваш дори на обществени места. Ама то пък от друга страна и двамата сте си лика прилика - *** Мутра и гнусна Чалгаджийка.

11

Ужас

преди 14 години

И друго да пита,:Какво стана с големите проверки на футболистите и клубовете...нали и там имаше фрапиращи нарушения?!?!? Ние в нашата скапана държавица само проверяваме и регистираме!!! Не съм чул някой футболист или футболен бос да е поне съден за злоупотреби с данъци... А да бъдат осъдени не се и надявам скоро...пълна пародия...като проверките на Бентлитата...само статии да четем...резултати - НИКАКВИ!!!

10

Анонимен

преди 14 години

а така .. крайно време беше тия "фолкдиви" да "подивеят" малко и пред НАП ...

9

Мариан

преди 14 години

А, ТАКА! ТОВА ГО КАЗВАМ ОЩЕ ОТ АВГУСТ, ЕВАЛА!

8

Ужас

преди 14 години

То дали въобще има един чалгаджия, който да си декларира реалните доходи...и не само чалгаджиите са така де!!! Ама няма да има нито един съден и осъден...и глобени няма да има, ЗАЩОТО вижте какво става с оня *** ковачки...той е укрил данъци и източил ДДС колкото на всичките чалгаджии оборота, а няма д абъде съден никога...Те от по 5-10 години не плащат реални данъци, сега ще ги проверяват следващите 5-10 години...и всички ще забравим за тях :)

7

д-р Хаус

преди 14 години

Сега чалгаджийките като подават декларация за доходи могат да пишат в графата "разходи" и пластичните операции и силикона за циците си и пр. така че накрая пак ще излезе че работят на загуба. Интересно дали ще бъде проверена и фирмата-люпилник на чалгаджийки - на Минко Пайнера. Той по едно време даже беше решил да става депутат от Герб, явно усети накъде духа вятъра

6

Анонимен

преди 14 години

Ами да узаконят проституцията и ще могат да им събират данъци...

5

marsn

преди 14 години

Много харесвам поп-фолка, ама да бъде без звук ... Ха-ха-ха-а-а-а-а ...

4

1

преди 14 години

хайде сега - всички силикони Горе ръцете! хехехехе

3

!

преди 14 години

Време беше. Тия пачи си слагат цици за хиляди левове, изкрават по 4 бона на участие! Или да си плащат данъците, или да заминават да копат в градината.

2

Анонимен

преди 14 години

А и от кавалите да им обложат приходите няма да е зле

1

te4o

преди 14 години

Gloriike...misli mu...6te ti durpat u6i4kite!