15

student

преди 14 години

Това е последния мандат в управлението на тези хора. Използваха Волен за да си вземат постчета и после действат като частници. Чест му прави на Волен, че въпреки това, че ще изгуби трибуната си, все пак поиска отговорност на тези субекти. Който каквото иска да пише, обаче му прави чест на Волен.

14

Димитър

преди 14 години

Атака вече несъществува ! :) Е тези нали милеели за българското, а са се прегърнали с ББ и ще го задушат, но.. все пак са сред управляващите. До оня ден слушахме какъв мафиот бил ББ от депутата в европейският парламент от Атака Слави Бинев.. сега ББ бил най-доброто за България.... Уж националисти, а подкрепят ББ който търчи я до Франция, а до Германия да му казват какво да прави... Без никаква програма за управление и ясно виждане как трябва да се развива българската икономика..

13

до 5

преди 14 години

Сигурно си комунист, турчин или ***- или всичко в едно, супер комбинация. Кое му е болното? Че говори против продажниците и отстоява българските нтереси. Не си българин, затова и не разбираш. Гасувах за него, че ми писна от крадци и чужденци, които си мислят ,че всико им е позволено.

12

AlF

преди 14 години

не пускайте Болния на воля... , а лекарите да се погрижат и за жълтата му книжка ;)

11

Анонимен

преди 14 години

vijte se kolko ste sme6ni bulgarite

10

шут

преди 14 години

Скат няма да бъдат единствените, които ще бият шута на шута Сидеров. *** е, че много хора му повяврваха, докато не разбраха, че Сидеров е едно най-обикновенно плямпало.

9

А

преди 14 години

И кво ще правим сега?! Няма вече 'СКАТ' - няма безплатна реклама...Атакисти, атакувайте телевизията ! Наложете цензура ! Транслирайте само проАтака предавания - другото е за лигльовци... Напред в устрема на борбата !Абе, хора, слезте на земята ! Не виждате ли, че вече губите позиции и бавно ,но сигурно ставате за резил. ЗА ДА НЕ ВИ ГОНЯТ И ОТ СЛЕДВАЩАТА ТЕЛЕВИЗИЯ,КЪДЕТО ЩЕ СЕ 'ИНТЕГРИРАТЕ' - ПРОСТО СИ НАПРАВЕТЕ ВАША ТЕЛЕВИЗИЯ. ТАКА ДЕ, НЯМА НИЩО СРАМНО ДА СТЕ КАБЕЛАРКА... ;-)))))))))

8

toy

преди 14 години

nakraya se vidya koy kum koy svat

7

Edin

преди 14 години

Болен е че не иска да застане заедно с ДПС и БСП в опозиция ли?На вас българо мразците може и да ви се иска да стане,ама нема да мине номера.

6

GB

преди 14 години

Отлюспването продължава! Добива нови измерения. Дано само след приключването не се установи, че няма нишо от голу. Саде лъспи и по ушите кал!

5

Анонимен

преди 14 години

Проличава си колко болен е Волен.

4

Анонимен

преди 14 години

Гоце се размърда...

3

Анонимен

преди 14 години

skarali se za pari

2

Анонимен

преди 14 години

Боже колко мъка има по този свят боже!

1

789

преди 14 години

Тук има пръст ДС... разделяй и владей