15

Анонимен

преди 1 месец

Вчера 99%, днес 90%, утре 60%, алумининия купул не видях да фане ни една ракета, дроновете беха за заблуда

14

Анонимен

преди 1 месец

Бате се хвалеше как Биби Нетаняху му обещал преди 7-8г инвестиция у нас за правене на дронове... ама то обещаното... Знае какво да си поиска бате, ама и оня е дърт мошеник!

13

ze nigmar

преди 1 месец

300 чисти по ахура мазда:)))

12

Анонимен

преди 1 месец

Koгато американците думнаха Сюлеймани, Тръмп по своя малко простоват начин, си призна че после иранския отговор бил съгласуван с тях, тъй като персите им казали че имат радикални фракции в самия Иран, които настояват за отговор. Не случайно бутнаха само някаква ограда на американска база в Ирак... Сега е същата работа

11

Анонимен

преди 1 месец

Коментарите са на един и същ мисир пуснат от редакцията. Във вчерашната статия коментирах че железният купол за нищо не става. Днес се пуска това и мисирският им тролясен със същите глупости и опорки. Няма кой да заблудите. Иран удари две бази, американците дадоха заден.

10

Значи, дайте да

преди 1 месец

изравним понятията. Израел "прихванал" може и с радар да ги е прихванал, а "свалил" е вече съвсем друго. Иначе железния купол е добра система, но само ако говорим за сваляне на балистични ракети. Освен това ако гледаме видео материали как работи железния купол, изглежда обхвата му е доста ограничен, а ефективността му срещу маневриращи цели далеч не е същата. Друг минус е цената на една ракета, която много кратно надхвърля цената на потенциалните мишени.

9

до Татяна

преди 1 месец

Ми айде де - какво чакаш ? Грабвай пушката и отивай да громиш руснаците и персите ! Ако не можеш с пушка - все ще ти намерат приложение на фронтовата линия .

8

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не става от исляма и това се видя за пореден път.Приказки и накрая смях.Стават само за терористи, те затова и са само такива.Ердоган на Турция са същите.

7

Татяна

преди 1 месец

Света трябва да отговори срещу Ирано-руския тероризъм и да смаже тези два режима.

6

Анонимен

преди 1 месец

Хахах, иранците като стреляли, главния амуджа им казал: "И много внимавайте да не улучите нещо"

5

Анонимен

преди 1 месец

"Прихванати 90 процента" - добре че в останалите 10 процента няма ядрено,биологично или химическо оръжие, иначе ....

4

Анонимен

преди 1 месец

Хубавото е, че между Иран и Израел разстоянието не е малко, което прави атаките трудни. Това не е Русия да е в Украйна и да ги стреля. Тук ракетите и самолетите трябва да летят с часове, което променя нещата.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ако спечели Тръмп САЩ няма да тества иранската ПВО - американската армия просто ще направи инвазия там.

2

селянин

преди 1 месец

ама вие серозно ли мислитв че тоя цирк дето Иран го устроиха е нещо сериозно

1

Анонимен

преди 1 месец

атаката на иран беше толкова смешна ,получи се като заря за забавление на хората.